Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou napínavého příběhu je federální agent Jarrid Maddox, který má zvláštní schopnost vidět budoucnost, jeho vlastní minulost je však zahalena oparem tajemství. Vidí pouze útržky připomínající staré černobílé filmy, ze kterých vyplývá, že se jako dítě účastnil společně s dalšími vládního experimentu. Z nejvyšších míst je pověřen úkolem spojit se v Kalifornii s místním agentem a vysledovat pětici členů radikální protivládní skupiny, které mají najít a dopadnout živé, pokud to bude možné, nebo mrtvé, pokud to bude nezbytné. Téže noci má Maddox další ze svých snů a když se probudí, najde ve svém bytě muže se stříkačkou, který tvrdí, že to musí udělat "kvůli všem". Maddox, ovládající bojová umění, ho sice bez potíží zneškodní, ještě předtím mu však muž dokáže vpíchnout část obsahu stříkačky. Když se Maddox probere z bezvědomí, je obklopen kolegy a nadřízený mu oznámí, že útočník zemřel a že to byl jeden z těch pěti, které měl sledovat. V Los Angeles se Maddox setká se svým partnerem, kterým je přitažlivá agentka Taylor a společně se pustí do pátrání. První osobou, kterou objeví je bezvýznamný podvodník v jednom z podřadných místních barů, od něhož se dozví jen to, že také on, stejně jako Maddox, má občas sny připomínající černobílou televizi. Potom se agent dostane v baru do rvačky, z níž sice vyjde jako vítěz, muž, kterého sledoval je však v tu chvíli už mrtev. Maddox si začne uvědomovat, že něco není v pořádku. Ztracená existence, na kterou narazil v baru, nemohla být vůdcem žádné protivládní skupiny. Stejně jako další hledaná osoba v pořadí, ze které se vyklube pohledná hospodyňka z předměstí Los Angeles. Jediné, co ji spojuje s mužem v baru, je ona neobyčejná schopnost. Než se stačí agent dozvědět víc, je žena zastřelena jeho partnerkou, která tvrdí, že hospodyně vytáhla zbraň. Maddox si pomalu začíná odhalovat pravdu a začíná si uvědomovat, že je ve stejném nebezpečí jako lidé, po kterých pátrá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tento film by tak hroznym zetkem nebyl stacilo by vymenit hlavniho hrdinu a bylo by to ok je to celkem koukatelny ale ten Don Dragon Trapon mne celkem iritoval ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Alternativní název Capitol Conspiracy nebo zde uvedený obsah v podstatě vyzrazují zápletku filmu, takže je divák připraven o jediné možné překvapení. Ostatní je totiž zcela v normě Freda Olena Raye: jednoduchý scénář(viz první věta), občas výbuch, dvakrát kozy a samozřejmě bitky. Těch je nemálo a většinou probíhají tak, že nějaký hromotluk stojí jako puk, aby mu "The Dragon" mohl dát do ksichtu nebo pupku kopačku z otočky. V ČR rovněž jako v SVK distribuováno Intersonicem jako "Agent". ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ale jooo, rád jsem se zas podíval na trapnej akčnák s Dragonem. Tentokrát jako agent v sáčku. V letadle si nemůže přečíst v klidu knížku, protože nějaký dva nabušenci otravujou letušku, zmidlí je, dostane od letušky telefoní číslo (nebo icq nebo co to bylo) a čte si v klidu dál, vycvičený sniper zabiják ho ani nedokáže trefit, mine těsně vedle, Dragon ješte chvíly stojí na tom stejném místě, přemýšlí.. a pak jde do akce! Mazák jeden! Je to takovej sekáč, že sotva se ubytoval do motelu, už tam na něj číhá nahá ženská (prsatice). Dragon je taky neskutečnej lišák! Cítí dopředu, kdo ho podrazí, tak mu nechá jen dvě kulky v zásobníku a plnej zásobník si schová do saka. Já zase vycítil, že tenhle film je strašnej shit, ale zase jsem rád viděl Dragona a bavil jsem se nad jeho neuvěřitelnýma schopnostma a jeho sympatickým výrazem. Prostě mazák. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama