Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vietnamský veterán Kerek Keillor (Dennis Cole) sa vrátil do USA. Nemôže si však zohnať prácu, a tak sa zamestná ako šofér u istého gangstra a následne po falošnom obvinení z vraždy sa dostane do väzenia Townsend State Prison, kde čaká na trest smrti. Tým sa ale jeho patálie ani náhodou nekončia. Vo väzení si istý vládny agent kráti dlhú chvíľu hrôzu naháňajúcimi experimentami na telách odsúdencov, pokúša sa s nich vytvoriť dokonalú biologickú zbraň. Látka, ktorú im podáva, má v ich správaní znásobiť agresivitu. Tá má však vedľajšie účinky, mení testovaných ľudí v monštrá s neprekonateľnou chuťou na ľudské mäso. Navyše epidémia zachváti každého, kto sa dostane do ich blízkosti... (beso74)

(více)

Recenze (3)

midget 

všechny recenze uživatele

Bohužel tuctová a nenápaditá záležitost. Občasné náběhy na zajímavě vychýlené postavy vězňů se utopí ve zmaeném pobíhání po prostoru věznice. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Neurážející televizní akce, která se svým podtitulem (zombie) dosti mazaně žánrově maskuje a pokud divák očekává to, co mu distribuční název slibuje, dosahuje jeho zklamání v závěru netušených rozměrů. Snímek trpí prakticky všemi neduhy osmdesátých let a to jak v zobrazování hlavního hrdiny s jeho trpkým syndromem z vietnamské války, tak rádoby silnou ženskou sexy postavou (nutná nahota je zde tentokrát podána opravdu komicky) a militaristickým podtónem, plným paranoii a totalitního smýšlení odpadlíka. Laciná výprava nemůže nabídnout nic, kromě laciných interiéru, jedné laciné pouště a stejně laciného komparsu z mafiánských filmů, který zde dostává mnohem větší prostor, než by bylo zdrávo. Obdobně je na tom i karikování homosexuálů či příliš natahovaný úvod, protože jsou tyto pasáže postradatelné a člověk by je rád oželel vzhledem k proměnlivému tempu. Samotní nemrtví postrádají jakoukoliv tvůrčí a režijní invenci a v celkovém zúčtování filmu spíše paradoxně vadí a rozbourávají akční linii, než aby jej přenášeli do druhé žánrové roviny. Násilí v tomto díle rovněž moc nenajdeme a tak je tupá akce, která při nejlepší vůli zabaví a dá zavzpomínat na období, které mnozí považují za je nejsterilnější v historii, tím jediným co můžeme shledat pozitivním... ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Vždycky si říkám, název filmu nic neznamená, ale pak spatřím něco jako Zombie Death House a začnu se bezdůvodně na daný kus těšit... A jako obvykle se rychle dostaví zklamání... Nejde ani o to, že se jedná o poměrně nízkorozpočtový kus, ty mám naopak rád, John Saxon v jedné z hlavních rolí taky dokáže potěšit, ale začínám mít v hororech plné zuby veteránů se syndromem z vietnamské války, extrémně natahovaných začátků a krotkých, ničím nezajímavých zombies... V osmdesátkách to mohl být klidně průměrný kus, ale dnes zůstala už jen nuda... Budu ale milosrdný a dvě dám... ()

Zajímavosti (1)

  • Natočené za 23 dní. (beso74)

Reklama

Reklama