Reklama

Reklama

Tlouštíci

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV / Dokumentární
Česko, 2020, 50 min

Střih:

Josef Rotbauer

Obsahy(1)

Tlouštíci jsou jedinečným konceptem docu reality. Deset statečných účastníků proměny se svěří se svým příběhem. A zjistí, že za jejich nadváhou stojí nejen nekázeň ve stravování, ale také emoční přejídání a další faktory. Ty, které ovlivňují vznik nadváhy všech. Cestou k vysněné postavě se musí všichni účastníci projektu Tlouštíci poprat nejen s neznámými potravinami nebo se zdravým jídelníčkem, ale také se zdravým a pravidelným pohybem. Kromě toho si musí udělat pořádek v životě, což je problematickým spouštěčem vzniku nadváhy. Nezdar, smůla a nevyřešené vztahy se zkrátka zajíst nedají. Proto se v pořadu Tlouštíci tým odborníků snaží pomoci účastníkům s životním restartem. Společně nastaví životní styl tak, aby k recidivě obezity už nikdy nedošlo. Není důležité jíst a hýbat se zdravě s nechutí, to hlavní je přijmout zdravý životní styl jako fakt. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nic pro hubené lidi. (Jen hubený nebo nezdravě sebevědomý kokot může říct, že holka, která zhubla 20 kg, je k smíchu, viz MajkHany) Na základě trailerů jsem čekala dehonestaci obézních lidí, díky bohu se ale jedná spíš o informativní záležitost (tipy na jídlo, cviky, motivaci apod.). Pro někoho, kdo zrovna hubne, ideální program. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější na pořadu jsou opravdu husté typy lidí. Jako štíhlý běžec se zajímám o metabolismus při běhání, vhodnou stravu apod. a v tomto pořadu se divák mnoho odborných informací nedozví. Jen co má dělat, aby hubnul. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tento pořad by mohl docela dobře motivovat lidi, kteří začínají mít problémy s nadváhou. Třeba si při jeho sledování uvědomí, kam až to může zajít. Odstrašujících případů tady mají přehršel a možností, jak nepříjemnou životní situaci řešit, je tu taky dostatek. (60%) ()

sator 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové "-vitejte-v-novem-tele/" 1. díl: Markéta plachý vytrvalec...,👍 2. díl: U Otty to chtělo zapojení hubnutí i ženy, ta byla taky pěkná :-) 3. díl: Gabča odhodlaná... 4. díl: Mirek (mezi manželi to evidentně nefungovalo) 5. díl: Kristina.extra tele nesnese kritiku zažraná nenávist...nerohodnutá-strach je naprd motivace...(koučka má pravdu) 6. díl: Michal (prima hodná otevřená rodina) 7. díl: extra díl motivace 8. díl: hmm... Největší slabinu v těchto projektech je absence psychologa... (kouč ho nenahradí) ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Proč ne, proč neukázat pár vyžraných lidí, kteří narostli do morbidních rozměrů, třeba to některým z nich opravdu skrze TV pomůže se ještě víc motivovat a nezapíchnout to u prvního mekáče. Jakožto člověka, který už od puberty bojoval s nadváhou, ale nikdy to nenechal dojít dál, stále nechápu, jak je možné dospět do stavu, kdy nedokážu ujít po svých pár desítek metrů..velice smutné. Vše začíná a končí v hlavě. Na to nepotřebujete 10 odborníků, ale udělat první krok k tomu, abych začal ovládat příjem energie, to je strašně těžké, to chce sakra odhodlání v případě 200kilových beček sádla. ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Reklamní sračka, nic jiného. Místo, aby se striktně drželi prosté, a zdaleka nejefektivnější úpravy jídelníčků, tak těm vepřům předepisují chirurgické zákroky jako bandáž žaludku, a podobné nesmysly. Nebo pak rovnou propagují nějaké dlouhodobě neudržitelné diety, které váhu možná krátkodobě sníží, ale nejsou dlouhodobě udržitelné. Což konec konců je vidět i v samotném pořadu - když po několika týdnech osoba se 160 kg zhubne asi 2 kila, tak je něco fakt špatně. Hlavně, že paní dietoložka má uvedeno hned několik titulů na své ledabyle vytisklé jmenovce, ale obávám se, že všechny pocházejí tak maximálně z online rychlokurzů. ()

Mianelia2050 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hnusné (bez urážky), ale po třech minutách dívání jsem to musela přepnout. Myslím si, že aby lidi zhubli, měli by si to zařídit sami a ne se ještě přihlašovat do nějakého pořadu. Chápu strach o zdraví, ale na tom by měli zapracovat sami. Navíc většina z nich si myslím, že po skončení programu se na to vykašlou a opět jsou na stejném místě jako byli. Navíc někteří ti lidé si ani nezaslouží pomoci, jako například Kristina myslím, ta prostě se na ně vykašlala a dělala si co chtěla. Štve mě to. Navíc, každý člověk je jiný takže pochybuju, že by to nějakým lidem, kteří se snaží zhubnout, pomohlo, jen někteým asi no, ale neplatí to vždy pro všechny a proto je to těžký odhadnout, co máš jíst a co ne, co máš dělat a co ne atd. Hrůza. ()

tereez odpad!

všechny recenze uživatele

"Společně nastaví životní styl tak, aby k recidivě obezity už nikdy nedošlo." tak jasně, když budou žrát blbosti z pytlíčku a tyčinčičky celej život, už nikdy nebudou tlustý, protože na prášku si obrovsky pochutnaj a nedožene je chuť na normální jídlo. Stejně jako ty stovky lidí, který tuhle dietu recenzujou na těch internetech s tím, že po delší době přijde obrovskej jojo efekt. Maj god. V takřka hlavním vysílacím čase valit lidem do hlavy až takovýhle blbosti mi přijde těžce za hranou. A velmi se divím těm pár lidem mimo Cambridge, že se nechali ukecat a dobrovolně vystupují v něčem takovém. ()

EggO 

všechny recenze uživatele

Super projekt, kde se snaží změnit lidi a hlavně jejich přístup ke stravě, pohybu. Pro mě jsou informace v této reality již známé, protože Lukáše Roubíka a jeho rady sleduji už delší čas. Bohužel pro některé je to naprosto nepředstavitelná věc si odvažovat každý gram potravy, pro mě je to naprosto běžné a to jsem nikdy nebyl tlusty. Ten kdo je nespokojený se svou postavou má v tomto pořadu návod s tím něco udělat a to momentálně nemluvím jen o tlustých lidech, ale i o lidech skinny fat nebo hubených co by chtěli trochu svalově narůst. Je trochu škoda, že se zde zaměřují jen na tlouštíky a né na celé spektrum různých postav/ lidí. Nicméně mě se pořad velice líbí hlavně v tom smyslu, že se nesnaží jen ořezat toho člověka, udělat mu plastiky, ale snaží se změnit jeho životní styl. ()

Oggy007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu bizar. Tlustoprdi se přihlásí do televize, aby všem ukázali, jak jsou nechutně tlustý. Viděl jsem jeden díl jako srovnání s "jste to co jíte" a stačilo. Ta ženská tři p*dele výmluv a nakonec něco málo shodila. Ale věřím tomu, že po natáčení se vrátili zpět k "normálu". K blití ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Na tlustoprdy nemám důvod se dívat, ale chápu, že tím, jak se maj lidi dobře a tím pádem můžou víc žrát, tlusťochů přibejvá. A tím přibejvaj i jejich nemoci a zdraví lidi pak doplácej na jejich léčení. Navíc na ně není vůbec pěknej pohled. Když taková tlustá prasnice vyvalí ty svoje špeky v létě u vody nebo se dovalí k moři, to je teda fujtajbl!. Nebo se narve do elasťáků. To by jeden blil! A pak se vědci diví, že stoupá hladina světovejch moří a oceánů. No jasně, když se v nich válí čím dál víc vyžranejch prasat (nejen z Čech). No a právě pro ty český vyžraný prasata je tenhle pořad fajn. Ne každej tlusťoch chce chcípnout ve čtyřiceti na infarkt nebo prostě proto, že se kvůli němu převrátil autobus nebo utrhlo schodiště v paneláku. A v pořadu maj možnost aspoň některejch kil se zbavit a těšit se na to, že už jima lidi nebudou pohrdat. A když už ten pořad absolvujou a zhubnou, měli by mít každej měsíc preventivní kontrolu jestli se náhodou zas nezačali přežírat. Pokud ano, měli by zaplatit celý natáčení jako satisfakci za to že to bylo zbytečný. Takže dávám jednu hvězdu za inspiraci pro ostatní tlustoprdy. ()

killberrybil odpad!

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Edukativní užitečnost pořadu Jste to co jíte nebo čehokoliv s panem Havlíčkem zde neexistuje. Opravdu chceme lidem tvrdit, že zhubnou pomocí pytlíkové stravy a liposukce? Velmi nebezpečné toto vysílat v televizi... ()

Reklama

Reklama