Reklama

Reklama

Zápisník lovce krokodýlů

(seriál)
  • Česko Steve Irwin: Deníky lovce krokodýlů (více)
Austrálie / USA, 2002, 30 min

Obsahy(1)

Sledujte s námi dojemný seriál, který se ohlíží za pozoruhodnou prací oblíbeného milovníka zvířat Stevea Irwina a jeho ženy Terri v proslulé zoo Australia. Steve milovaný diváky po celém světě naneštěstí před pěti lety zahynul, ale památka na jeho úsilí stále žije! Vždy zábavný Steve, který byl ve svém oboru odborníkem, nám přibližuje odevzdání a lásku potřebné k provozování zoo, v níž našlo domov 500 zvířat. V tomto seriálu zažijeme spoustu legrace, ale i zmatky, když klokani utečou z výběhu, krokodýl Charlie si zapíchne třísku a záhadný virus napadne klokany. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Možná je to víc show než dokument, ale v každým případě. Steva Irwina jsem měl opravdu rád, už odmalička. To, co si dovolil ke krokoušům, hadům.. zkrátka borec. Těm zvířatům nijak neubližoval a ten adrenalin z těch záběrů přímo sálal. Proč ne? A ano, je to ironie, že ho nakonec "dostal" rejnok.. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Skutočný milovník zvierat a tým bezpochyby Steve Irwin bol.Celý svoj život zasvätiť študovaniu nebezpečne krvilačných beštií,ale i tých menej nebezpečných zvierat je priam fanaticky fantastické,alebo je to vari diagnoza?V každom prípade dobrovoľne riskovať život v každodennom stretnutí s jeho ,,miláčikmi" aligátormi a nakoniec zomrieť tak hlúpou smrťou ako je uštipnutie jedovatej raje.Je ho veľká škoda,lebo ten človek ktorý miluje zvieratá v celej svojej podstate a v celom svojom vnútri nemôže byť zlým človekom.Bol veľký hrdina a bojovník nezaslúžil si takú zbytočnú smrť !Veľká vdaka za jeho statočnosť a životné dobrodružstvo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Australáky mám rád. Jsou jiní. Nevím proč, ale tenhle hošan v přiléhavejch mírně zaříznutejch khaki šortkách je asi jediná vyjímka. Těžko mi někdo namluví, že se snaží vysvětlit divákovi jak útočí krokodýl tím, že mu leze skoro do huby nebo ho tahá za ocas. A krokodýl není to jediné v tomto seriálu co Steve musel chytat holýma rukama (respektive nemusel, ale chytal). Prakticky neustále na něco sahal, nebo to chytal. Snad kvůli adrenalinu, ale spíše jen kvůli pitomé show. Není se ani moc co divit, že tak dopadl. Tímto způsobem života bych to u něj očekával mnohem dříve, paradoxně spíše v zubaté hubě nějakého plaza... Když už dokumenty o přírodě, tak raději ty konzervativnější od BBC. * * ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Steveho Irwina zabila Trnucha Americká. Sám původně předpokládal, že jej "dostane" spíše nějaké krokodýl. (Michalek)

Reklama

Reklama