Reklama

Reklama

Oběť bouři

  • Španělsko Ofrenda a la tormenta (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Amaia má za úkol vyšetřit podezřelé úmrtí holčičky, jejíž otec se snažil utéct s jejím tělem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nerad to říkám, ale bohužel se stalo přesně to, co jsem nechtěl. Španělé z této trilogie udělali doslova blamáž a totálně pohřbili úvodní myšlenku. Už od poloviny druhého dílu to začalo dost skřípat (hlavně co se logiky týče) a ve třetím díle v tom zdatně pokračovali. V tomhle kraji snad pomřela třetina lidí, druhá třetina byla členy sekty a do toho inspektorka, které jsem v prvním díle vážně fandil (herečka pěkná, postava sympatická), aby se z ní v průběhu všech tří dílů stala nehorázná píča. Nejde mi ani tak o to, že podváděla svého sucharského manžela (ten debílek si o to stejně koledoval), nicméně jako matka totálně srala na své děcko, začala propadat případu na úkor svého skvělého úsudku a v závěru už byla totálně mimo – přehlížela důkazy, indicie…Samotná sekta se smrskla, když se začali sami zabíjet, ale jak vidno ještě nebude konec. Mám obavy, aby se z toho nestala nekonečná telenovela, tentokrát aby se děj nepřenesl do USA (všechno tomu nasvědčuje) a nevznikla nová trilogie po vzoru amerických kamarádíčků a původní myšlenku úplně nedokurvili. Nejslabší díl. 40% ()

stanyko 

všechny recenze uživatele

Telenovelizacia 3. casti trilogii velmi nepomohla. Polovica stopaze bola uplakana, skutocne kde sa dalo aj nedalo Amaja ronila slzy. Jej romanik so sudcom ma tiez nepresvedcil ani neohuril (vygradovalo to nejako divne). Poslednu pol hodinu najbystrejsia vystrovatelka naplno vypla rozum, lebo kazdemu divakovi uz bolo danvno jasne kto za tym stoji. Napriek tomu, ze dlzka bola prepalena, nedozvedel som sa co sa stalo s jej kamosom - poradcom z USA.. :) 2* a to som este velmi stedry. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Slabší než předchozí díl, ale i tak docela slušná mysteriózní podívaná. Největší mínus je naprosto šíleně přemrštěná minutáž a některé zvraty se opravdu nepovedly a závěr zrovna nepatří k tomu nejlepšímu. Na druhou stranu slušná atmoška, slušná porce mrtvol a docela psycho se sektou a její vzájemná likvidace. Takže celkem spokojenost, i když to mohlo být samozřejmě lepší. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Díl od dílu je to horší a horší prvnímu dílu jsem dal kdysi 2 hvězdy s tím, že to byl těžký průměr druhý díl jsem neviděl a ještě jsem na něj nenašel ani titulky tak, že ani neuvidím (možná i tak dobře) a tohle už je regulérní sračka. Přitom začátek je dobrý někdo zabije mimino a pak, když má pohřeb ukradne jeho mrtvolu s tím, že ji musí kdesi donést mezitím Amaia hledá svou ztracenou matku o , které všeci tvrdí, že je mrtvá (to je asi děj z dvojky řekl bych nevím neviděl jsem) pak to jde, ale totálně do hajzlu spoiler za vším stojí jakési sekta, která obětovává mimina jakémusi bohovi a on jim za to nadělí zdraví (pokud mají jejich příbuzní rakovinu vyléčí je jak to nevím ani film to nejspíše neví?) , prachy a majetek a je konec (nedozvíme se vůbec jak to fungovalo kdo to vedl jen několik ´´podřadných,, lidí se zde pozabíjí) . P.s. kde zmizela její matka a zda žije ví bůh jelikož se to zde nevyřeší a navíc to řeší cca 10 minut z 138 P.s. 2 tomu říkám vytížená matka o to děcko se staral více ten chlap než ona chápu , že je policistka a má moc práce , ale i tak P.s. 3 nejvtipnější scéna Amaia přijde někam kde někdo umřel a rozbrečí se následuje střih a Amaia říká jsem profesionálka vražd jsem viděla už hodně pokud to nezvládáte odejděte mě moc nechybělo, abych se rozesmál jak to působí debilně P.s. 4 pokud to bude mít 4 díl bůh nám pomáhej už tady se vařilo z vody ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Španělé by si trilogií Baztán měli udělat reklamu po celém světě, jak nezkurvit kvalitní krimi námět a kterak netočit mysteriózní kriminální thrillery. Jenže jelikož Netflix Španělům povolí vše, co jim na očích vidí, vznikla tím i nejzbytečnější trilogie ve světě mysteriózních thrillerů. Jediné plus je Marta Etura a to byl také jediný důvod, proč jsem tento film dokoukal. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama