Reklama

Reklama

Temný stín nad L.A.

  • USA Dark Blue (více)
Trailer

Obsahy(1)

Prosazování zákona je v méně luxusních čtvrtích L.A. proklatě drsná záležitost, to ví elitní detektiv Perry velice dobře. Tentokrát musí spolu s mladým partnerem vyřešit brutální vraždu, která rozpoutala rasovou bouři po celém městě. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Paráda. Scénář Ellroy a Ayer = špičkový policejní thriller. Všichni v tom vidí Training Day oprávněně, docela zdařile Dark Blue doplňuje (scénář se psal osm let, tak snad by o vykrádání, řeč být neměla). Krásně gradující závěr, skvělé hlášky a Kurt Russell v nejlepší formě. Zamrzí Sheltonova průměrná režie, tohle mohla být totální pecka. Příběh i herce na to měla. ()

r.deshain 

všechny recenze uživatele

Necekejte od filmu nic zvlastniho, je to proste obycejny thriller, nic noveho nebo objevneho neuvidite. Na druhou stranu, presne takovy film ja chtel videt, dobre udelany thriler, ktery proste sednul tam kam mel. Navic Kurt hraje skvele jako obvykle, tak neni co resit. Zatahnout zavesy, nicit chipsy, a dat si proste trochu klasicke akcni zabavy. ()

Reklama

Patrac999 

všechny recenze uživatele

Strašně nudný film, který se snaží napodobit Training Day, ale nedaří se mu to. Training Day popisuje neortodoxní způsoby zkušeného "poldy" nechutným způsobem (úder pistolí mezi nohy), kterému se ani zdaleka nemůže rovnat že Kurt Russel přijde a někoho zastřelí. Jediná část kdy jsem zadoufal že by to nemuselo být tak hrozné byl až závěr, který ale autoři také pohřbili. Myslím, že to bylo tím že se vůbec nic nezměnilo, takže celý film byl úplně o ničem. Dal bych odpad ale strašně mě rozesmáli černoši házející ledničky po projíždějících autech a "zloduši" kteří šli vykrást obchod a úplně všechny postříleli. Dokonce postřelili i člověka kterého potkali na ulici a který jenom procházel nebo projížděl(nevim jestli to nebyl invalida) okolo. Možná vám připadám jako úchyl, ale bylo to tak strašně trapné že jsme se musel smát ()

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Sympatický filmeček, který částečně upomíná na policejní filmy 80-ých let. Mít výraznější režijní péči – jejíž absence je hlavním nedostatkem filmu – dopadl by ve srovnání s tematicky podobným, leč nadutým TRAINING DAY ještě daleko líp. Nápad zasadit fiktivní příběh o vykoupení „špinavého“ poldy do historického rámce rasových nepokojů v L.A. vypadal na papíře velmi dobře, ve výsledku bohužel příliš nefunguje. Škoda, Kurt by si to zasloužil. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Chlapík menom David Ayer má za modlu len dve veci: policajné krimi a Los Angeles. V týchto témach sa dobre orientuje, s radosťou ich servíruje a takmer vždy sa podaria. Dark Blue je však pre mňa osobne krok mimo. Chýbala mi tá drsná, dravá atmosféra a vážnosť situácie, ako v jeho neskorších počinoch. Finálny monológ taktiež veľa nezmenil. Film nie je vyslovene zlý, môže poslúžiť ako skvelé predjedlo pred tým, čo bude nasledovať. (8.6.2017) (3.8.2022) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Los Angeles, La Verne, San Dimas, Watts nebo Parker Center. Dále se natáčelo ve filmovém studiu Center se sídlem v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama