Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná komédia, ktoré ale stráca na veľa nie dobre mierených vtipoch. Niektoré vyjdú fantasticky a niektoré sú trápne, alebo ich ani nepostrehnete. Škoda, ale druhej sérii šancu dávam, pretože casting je výborný. UPDATE PO DRUHEJ A ZÁVEREČNEJ SÉRII: Nečudujem sa, že ten seriál ukončili. Malo to fajn momenty, malo to fajn kasting, ale nejako si to nevedelo vybrať, čo to bude, pretože vtipné momenty striedali aj sem tam vážnejšie a moc to tam nesedelo. Chceli z toho mať paródiu na súčasnú NASA alebo iné vesmírne zložky, ale skončilo to na polceste. Oproti tomuto je Avenue 5 ďaleko lepšie. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

VESMÍRNÁ HLAVA 22, KTERÁ KUPODIVU FUNGUJE Nejprve jsem se bál, trailer i poster vypadaly hrozivě. Carell mi také poslední dekádu nesedí. Ale příjemné překvapení. Jasně, místy úlety, ale výkony Malkovich - Carell jsou super a humor střílí do vlastních US řad politické korektnosti a stereotypizace přesně a i nadčasově (I am happy to be black on the moon...) Nenechte se odradit prvoplánovanými hodnoceními těch co nedokoukali. 3,7* ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Pro mě skvělý komediální seriál, který si utahuje z naprosto všeho. Z lidí, vesmíru, inteligence, hlouposti, zemí, armády, politiky, vězňů i normálních lidí. Steve Carell je navíc v roli generála přímo excelentní. Další hvězdou jejíž výkon září jako slunce samo je vždy výtečný John Malkovich. Zhlédl jsem všech deset dílů během víkendu. A pevně doufám, že nezůstane jen u jedné série. 80% ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6,5/10. Nakonec dost v pohodě. Carell a Malkovich to neuvěřitelným způsobem táhnou (překvapivě i emocionálně), zatímco ostatní jsou trochu do počtu. Bizarní gagy se občas netrefí do vkusu (některé zas trefí jackpot) a vlastně celková nekonzistentnost materiálu škodí nejvíce. Přesto jsem se velmi bavil, postavy oblíbil a druhou sérii bych si dal více než rád. Držím palce! ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Dá se zkazit komediální seriál o vesmírných silách, kde se objeví Steve Carell a dokonce John Malkovich? Ano. Dá. Zoufale nevtipné nepovedené něco, kde žádný pokus o vtip nevychází. Navíc je to málo ujeté, málo přitažené za vlasy a prostě to nefunguje, takže u některých třicetiminutových epizod máte pocit, že mají 2 hodiny a 15 minut. Místo toho si dám radši české Kosmo. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Netflix získal ochrannú známku pre frázu "Space Force". (Weezy22)
  • Seriál je voľne založený na základe veľkého plánu Donalda Trumpa na rozdelení Air Force Space Command na vlastnú skupinu zvanú Space Force. (Game90)
  • Steve Carell sa dopočul o vládnom vyhlásení o vesmírnych jednotkách, na základe čoho navrhol túto tému pre seriál. Zavolal Gregovi Danielsovi a povedal mu dve slová: "Space Force." (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama