Reklama

Reklama

Praying with Anger

Obsahy(1)

Režisérský debut M. Night Shyamalana, který sám napsal a také v něm i hrál. Shyamalan zde představuje mladého Inda, který vyrostl v USA. Nyní přijíždí do Indie formou výměnného pobytu.
Film byl promítán na několika festivalech, avšak nikdy se nedočkal hromadné distribuce. (poz3n)

Recenze (4)

Othello 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce filmů o mladém hejskovi z města, který se vrací na venkov, aby tam našel kořeny, pokoru, sám sebe, blá blá blemc. Akorát ten venkov je tady Indie. Dvacetiletý Shyamalan si sám zafinancoval projekt, ve kterém chtěl dokázat nakolik je schopen natočit konvenční film. Je to tedy strašně opatrné, plné klišé a postrádá to takovou tu mladou nadšenou dravost, kterou od debutů dvacetiletých režisérů chcete. Prostě je to hrozná nuda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

M. Night Shyamalan už v prvním filmu ukázal, že mu jde o to, aby vyprávěl příběhy, které nebudou prázdné, které budou mít co říct. Snímek "Praying with Anger" bude mít hodně z toho, jak sám M. Night Shyamalan přemýšlel sám o sobě a o svých kořenech. Není to skvělá výpověď, ale je vidět, že je osobní. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kazdy nejako zacina a M. Night Shyamalan /6th Sense, Znameni/ zacal tymto priemereom. Hraje tu sam Inda, ktory sa vracia z USA s5 do Indie a je teda dost zamerikanizovany, co sa Indom nevidi /sak to logicke, uz Indira Gandhi casto chodila do ZSSR a teda odtial su kvalitne a dobre rusko -indicke vztahy/. No ale dej sa vytratil, hoci samotna exoticka India nieco potiahne. Dialogy teda ale dobre nie su a film je az trestuhodne ignorovany ceskoslovenskymi televiziami /ale snad nechcem od Narkozy a od hovnacko -primackej "zabavy", aby uviedla tento Shyamalanov film, ze jo?/. 60 % ()

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

Shyamalan neni dobry herec, ale vyborny reziser. Proto by mel zustat spis u rezie. Jinak film docela pekny. Shyamalan se snazi poznat(jako american) indickou kulturu..Je to takovy nemastny neslany, spis, pro ty, co maj radi rezisera. Ja to mel k vecerni veceri :) ()

Reklama

Reklama