Reklama

Reklama

Pinpon

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Peco a Smile jsou školáci. Peco umí geniálně hrát ping-pong. Smile se nikdy nesměje a připadá mu, že v životě jde jen o to, jak zabít čas. Jejich přátelství se ale změní, když vyjde najevo, že i Smile má geniální talent, když ho rozvine díky intenzivnímu tréninku. Příběh o zlomových životních okamžicích, kdy se chlapci mění v muže. Kdo bude ve finále opravdovým vítězem? A o co jde v životě doopravdy? Jenom o ping-pong? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

dezorz 

všechny recenze uživatele

japonci vedia robit filmy. vedia natocit sportovy film bez zbytocnych obkluk, ale tak, aby to nebolo dobry/zly. aby to nebolo dobry hrdina vecne prehrava a na konci vyhra. aby to nebolo o moiralke. ale predsa aby to o tom vsetkom bolo. staci navrhnut par skutocnych sportovcov, kazdych z ambiciami, inym sposobom hry a zivota a nechat ich hrat, nechat ich vsetkcyh vyhravat, a vsetkcyh prehraat, lebo tak to v skutocnosti je. lebo neexistuje dobry, lepsi, najlepsi. lebo kazdy je taky, hentaky, aj onaky. dobry, zly, aj najlepsi. klazdy znas. kazdy z hrdninov. ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

Jakožto hráč pingpongu a "japanofil" jsem si přišel nas své. Rozvláčné scény, japonská mentalita a postupný vývoj a vyzrávání hlavních hrdinů. Střihy do jejich dětství, které odkrývají jejich současný postoj k pingpongu i k ostatním lidem. Ukázky intenzivního tréninku a detailní záběry z turnajů proti nejsilnějším univerzitním hráčům v Japonsku. Peco je talentovaný, ztřeštěný a plný energie. Věnuje se hře od raného věku a každá prohra je pro něj bolestnou zkušeností. Smíšek je introvert bez emocí. Žije ve vlastním světě a pingpongem se snaží zabít čas. Hraje za stejný středoškolský tým, ovšem teprve trenér ho postupně přesvědčí, že je v něm skrytý ohromný talent a jedině tvrdým tréninkem ho může rozvinout. Na závěr je síla obou hráčů vyrovnaná. Myslím, že Smíšek je snad o něco málo silnější, ale vzájemný finalový zápas prohrává. Je na divákovi, aby zjistil proč. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dvaja kamaráti, dva príbehy, dva postoje, ktoré spája jeden malý kúsok bielej umelej hmoty. Väčšina mojich dojmov je de facto rozsypaných naokolo, len doplním že stopáž je (spolu s exhibične prepálenou pózou niektorých postáv a dialógov) "Pacovým bolavým kolenom" filmu. A sic je koleno sviňa, nie vždy znamená prehru. 70% ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Jen bych upozornil, že šotek, který vložil do kolonky žánr slovo "komedie", má opravdu zvláštní smysl pro humor. Takové veselé a milé drama vykoupané v originalitě. A ta spočívá? V provedení, v příběhu, v charakterech i v drobnostech. Takhle by to šlo. V takovém balení bych asi dokázal koukat na jakýkoliv sportovní film. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Preferuju raději více komerční filmy, než jak to bylo v tomto případě. Jisté myšlenkové pochody jsem nepochopil, ale vše vyrovnávala docela zábavná, sportovní nálada a zapálení do každého úderu pingpongovou pálkou. Místy soundtracková hudba skřípala .. určitě bych se nebál a zvolil bych odvážnější hudbu, který by film povznesl o něco výše. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama