Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodějka aut Francesca, novinář Jack a kufr plný peněz s matricemi na tisk falešných dolarů, to je ústřední motiv téhle kriminálky u které se nudit určitě nebudete. Uprchlíkům jsou v patách nejenom mafiáni, ale i zkorumpovaný poručík Diego. Ti všichni pracují pro bosse Stewarta, kterému zmíněný kufřík patří. Hon za kořistí začíná. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pro mne tezce zabavny akcni becko ktery od zacatku jede na linii nelogicnosti znicenych aut prestrelek a nekorektnich hlasek jo a taky mne potesila pritomnost Trevora Goddarda ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicke becko v ktorom nesurodu ustrednu dvojku cely cas nahanaju nejaki grazli. Zabavnost filmu sa odvija od toho ako vas sadne ustedna dvojka. Yancy Butler je sexy ako vzdy a je skoda, ze sa v postelovej scene neobnazi. Zato Matt McCoy je uz od cias, ked nahradil Guttenberga v Policajnych akademiach rovnako nevyrazny. O trochu zabavy sa preto postara aspon John Ashton ako jeden z grazlov. Akcnych scen je slusne mnozstvo. Prestrelky su dost tuctove a prilis ma nezaujali. Co ma ale nadchlo su pôsobive autonahanacky v ktorych auta lietaju vzduchom a predvadzaju rôzne sialene kotrmelce. Az sa divim, ze tento tupy vyplach neprodukovalo duo Pepin/Merhi. Vysledkom je slusna jednohubka, ktora nenadchne ale ani neurazi. 5/10. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to cca 10 dní nazpět a už ani nevím o čem to bylo. Prostě další průměrná oddechovka, která se rychle vykouří z hlavy.. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Béčko jako vyšité, zato fakt zábava a akce. V úvodu jsem si myslel, že jde o demoliční derby, tak do toho film vlítnul. Pokud přehlédnete takové ty klasické klišé 80' akčňáků, jako bezdůvodně vybuchující auta atd. tak se budete opravdu bavit. ()

Reklama

Reklama