Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl Seth se svěří příteli, že lidem závidí schopnost prožívat radost i bolest, vnímat chutě či doteky. Zanedlouho má pocit, že ho lékařka Maggie Riceová, která na operačním sále marně bojuje o život pana Balforda, na okamžik zahlédla. Jeho pokusy uklidnit ji ani dotyky však žena necítí. Seth stále sleduje Maggie, která se nepřestává trápit nešťastnou operací. Jednoho dne ho ale žena zahlédne, a dokonce ho osloví. Oblíbeným místem andělů je knihovna, a právě tady se Maggie opět setká se Sethem, jenž ji upozorní na svou oblíbenou pasáž v Hemingwayově knize. Stráví spolu příjemné chvíle, které Maggii přinesou tolik potřebný klid na další operaci. Pacientem má být poživačný pan Messenger, který k Sethově překvapení vycítí jeho přítomnost a řekne mu, že se ještě nechystá zemřít. Také býval andělem, ale z lásky k současné manželce se rozhodl být člověkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pre mňa výnimočný film. Jednak kvôli Meg Ryan, ktorú považujem za krásnu ženu a skvelú herečku - v jej podaní aj úplne banálne vety znejú presvedčivo a zvodne. Potom kvôli Nicolasovi Cageovi, ktorý určite nepatrí medzi prototyp romantického herca a tu bol skvelý. Hlavne to bolo ale celkové poňatie príbehu, ktorý bol síce veľmi jednoduchý, ale poňatý veľmi citlivo. Jeden z najkrajších romantických filmov, kde nechýba krásna hudba. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Film, na který se moje maminka odmítá podívat znovu, protože ji závěr vždycky rozpláče. Pointu jsem tedy znala už dlouhá léta před prvním zhlédnutím a chtěla jsem si užít i zbytek romantického příběhu, jenže tu zamilovanost jsem bohužel věřila pouze jednomu z páru. Cage se do role roztomilého anděla Setha hodil, Meg Ryan její křehké hrdinky moc nežeru. Hudba ale byla nebesky krásná. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak sa dokážete povzniesť a prijať film s námetom, aký nám ponúka, dočkáte sa krásneho filmu. Dokáže rozplakať, rozosmiať, prinúti porozmýšľať. Premyslený príbeh je však na niektorých miestach až príliš presladený, no od začiatku chytí za city a emócie na konci sa určite prejavia. Meg je tu síce veľmi zlatá, no Nicolas božský! 75%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to hezký příběh, o tom žádná, ale přece jen mě ten závěr tak nějak zklamal. Jako kdyby to už jinak nešlo a muselo to skončit zrovna takhle a na úplný závěr pak ještě metaforické finále. Není to špatné, ale možná by to chtělo nenutit diváka tolik do slz, případně do dalších emocí. Nicolase Cage však můžu a tahle role jeho mnohdy poměrně afektovanému herectví docela sedla. Meg Ryan mě nijak neoslnila, ale tehdy filmu dokonale sedla. Místy docela kalkul, ale myšlenka s anděly vůbec není špatná. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Překrásný romantický snímek s excelentním Nicolasem Cagem (neuvěřitelně procítěně a citlivě zahraná role anděla) a krásnou Meg Ryan, do které se "anděl" zamiluje. Celý film je navíc doprovázen úžasnou hudbou. Je to sice krásný, dojemný snímek s ne zrovna klasickým, ale za to k slzám dohánějícím happyendem, ale na pět hvězdiček tomu něco málo chybí....P.S. kdybych viděl nebe nad Berlínem možná bych hodnotil trochu jinak...... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (26)

  • Maggie (Meg Ryan) čte knihu "Pohyblivý svátek", což jsou vzpomínky Ernesta Hemingwaye na dobu jeho pobytu v Paříži ve dvacátých letech 20. století a tamní bohému. (rakovnik)
  • Věnování "For Dawn" patří producentce Dawn Steel, která zemřela na mozkový nádor před uvedením filmu do kin. (don corleone)

Reklama

Reklama