Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl Seth se svěří příteli, že lidem závidí schopnost prožívat radost i bolest, vnímat chutě či doteky. Zanedlouho má pocit, že ho lékařka Maggie Riceová, která na operačním sále marně bojuje o život pana Balforda, na okamžik zahlédla. Jeho pokusy uklidnit ji ani dotyky však žena necítí. Seth stále sleduje Maggie, která se nepřestává trápit nešťastnou operací. Jednoho dne ho ale žena zahlédne, a dokonce ho osloví. Oblíbeným místem andělů je knihovna, a právě tady se Maggie opět setká se Sethem, jenž ji upozorní na svou oblíbenou pasáž v Hemingwayově knize. Stráví spolu příjemné chvíle, které Maggii přinesou tolik potřebný klid na další operaci. Pacientem má být poživačný pan Messenger, který k Sethově překvapení vycítí jeho přítomnost a řekne mu, že se ještě nechystá zemřít. Také býval andělem, ale z lásky k současné manželce se rozhodl být člověkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Město andělů je pěkný a zajímavý příběh, byť ne originální, který většinu diváků od začátku chytne, zaujme a snad ke konci i dojme. Nicolas Cage se svoji role zhostil dobře podobně jako Meg Ryan. Oběma lze jejich emoce věřit. Přestože se mi snímek líbil, nedokázal mě dojmout a "rozsekat" natolik, abych mu dal plný počet. Můj dojem je na necelých 4*. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Film, na který se moje maminka odmítá podívat znovu, protože ji závěr vždycky rozpláče. Pointu jsem tedy znala už dlouhá léta před prvním zhlédnutím a chtěla jsem si užít i zbytek romantického příběhu, jenže tu zamilovanost jsem bohužel věřila pouze jednomu z páru. Cage se do role roztomilého anděla Setha hodil, Meg Ryan její křehké hrdinky moc nežeru. Hudba ale byla nebesky krásná. ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Překrásný romantický snímek s excelentním Nicolasem Cagem (neuvěřitelně procítěně a citlivě zahraná role anděla) a krásnou Meg Ryan, do které se "anděl" zamiluje. Celý film je navíc doprovázen úžasnou hudbou. Je to sice krásný, dojemný snímek s ne zrovna klasickým, ale za to k slzám dohánějícím happyendem, ale na pět hvězdiček tomu něco málo chybí....P.S. kdybych viděl nebe nad Berlínem možná bych hodnotil trochu jinak...... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to zase ta typická ukázka filmu mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Město andělů disponuje vším, co má správné romantické drama obsahovat. Režisér snímku Brad Silberling odvádí svou práci dost dobře a jeho citlivá a svědomitá režie je ve filmu znát na každém kroku. Vůbec celková formální stránka je skvělá. Jen je to občas lehce kýčovité a příliš učesané. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Len málokedy súhlasím s New York Times, ale tam o tomto filme napísali, že Nicolas Cage pripomína skôr sériového vraha, než anjela. Lepšie by som to nepopísal. Anjelská bytosť s nevábnou tvárou a mimikou ako Nicole Kidman na svojich päťdesiatinách. A ešte aj hlúpa bytosť, lebo tak sa nechať odrbať... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (26)

  • Maggie (Meg Ryan) čte knihu "Pohyblivý svátek", což jsou vzpomínky Ernesta Hemingwaye na dobu jeho pobytu v Paříži ve dvacátých letech 20. století a tamní bohému. (rakovnik)
  • Když se Maggie (Meg Ryan) dívá do zrcadla, není v něm vidět vedle ní stojící Seth (Nicolas Cage). Záběr byl natočen nadvakrát - jednou s Ryan a Cagem, jednou bez herců - a poté spojen dohromady. (HellFire)

Reklama

Reklama