Reklama

Reklama

Návrat do života

(seriál)
  • Itálie DOC - Nelle tue mani
Itálie, (2020–2024), 43 h 36 min (Minutáž: 49–63 min)

Předloha:

Pierangelo Sapegno (kniha), Pierdante Piccioni (kniha)

Hudba:

Tony Brundo

Hrají:

Luca Argentero, Matilde Gioli, Sara Lazzaro, Gianmarco Saurino, Raffaele Esposito, Alberto Boubakar Malanchino, Silvia Mazzieri, Pierpaolo Spollon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Andreovi Fantimu, brilantnímu vedoucímu interního oddělení, se po nehodě obrátí život vzhůru nohama. Přežije, ale nepamatuje si na posledních dvanáct let svého života... (AXN)

Recenze (4)

anderson 

všechny recenze uživatele

Sebavedomého a technokratického doktora postrelí otec jedného z jeho pacientov. Poškodenie mozgu následkom guľky v hlave spôsobí mentálny návrat do bodu, kedy sa jeho charakter ešte dal zniesť. Amnézia navyše zakryla mnoho dôležitých čriepkov spred postrelenia... (4.4.2021) ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Áno je miestami presladené ako reklama pre poistenie seniorov a miestami to bolo ako argentínska telenovela. Áno je to okatá kopírka seriálu Dr.House ale...malo to niečo do seba čo ma nútilo vždy pozrieť inú časť. Možno ľudskosť a sympatické postavy ktoré boli síce ako zo šablony. Dobre spracované vzťahy v nemocnici, nutný " padouch " povinný dobrý migrant a všeznalá a dokonalá medicína. Klišé a klišé a predsa tam pod tonami sladkého až nereálne balastu tomu tiká niečo magnetické ktoré vás priťahuje do ďalšej časti a núti vás držať palce kladným postavám. Nečakajte v žiadnom prípade cynika akým bol dr. House ale skôr smutného a trošku životom zlomeného človeka ktorý sa stratil v čase a spomienkach. ()

Reklama

rengers 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že je to další tuctový lékařský seriál, asi ano, ale vždy se musím podívat na další díl. Je hodně založený na citech hlavních hrdinů, což se mi líbí a dokáže mně dojmout nebo rozesmutnit. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lékaři po italsku. 1)  Viděl jsem dřív jednu natočenou řadu Chlapa, což je prakticky doslovná kopie italského originálu. Příběh mě zaujal stejně jako vše okolo._____ 2)  Originál ukázal pěkné záběry na Miláno, vybavení italské nemocnice a pár hezkých kluků made in Italia. Druhé řadě chyběla kompaktnost řady první, ale i tak mě uspokojila._____ 3)  Nejvíc mě dostaly dojemné momenty (pár jich bylo), které oslovily mé srdce a duši. To v seriálech nebývá._____ 4)  Zaujal mě 28letý fešácký Gianmarco Saurino (vousatý lékař Lorenzo Lazzarini)._____ 5)  Seriál končí pěkně po dietlovsku svatbou a proslovy._____ 6)  Policlinico Ambrosiano si zařadím po bok nemocnicím v Atlantě (Doktoři) či v Chicagu (Nemocnice Chicago Hope) z amerických seriálů._____ 7)  Viděl jsem dvě řady. Třetí se již natáčí a její premiéra se očekává v lednu 2024. ()

Galerie (595)

Reklama

Reklama