Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sandra je porodní asistentka a žije v Paříži s manželem, lékařem. Adoptovali si malého Stephana, kterého manžel zachránil při jedné z misí, kterých se zúčastnil. Sandra mívá občas podivné sny - vidí vraždy. Nic neví o své minulosti. Na malém souostroví mezi Řeckem a Tureckem se nachází "Kroéna". Získala nezávislost po 25 letech komunistického režimu. Nově jmenovaný prezident se rozhodl znovu nastolit monarchii. Dědičkou trůnu je právě Sandra. Jako malou holčičku ji adoptoval známý pařížský psychiatr, Sandra nevěděla nic o svém původu. Myslela si, že rodiče zahynuli při autonehodě. Nová vláda ostrova vysílá ministryni vnitra - na první pohled vypadá jako příslušnice KGB, aby přivezla Sandru zpět do její země. Sandra se dozví řadu bolestivých skutečností, ale rozhodne se odjet do Kroény s manželem (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Během prvních 15 minut jsem rodičům odvyprávěl zbylí děj a ty mě po hodině řekli, at už jim to neříkám, že jsem to někde vyčetl. Takto průhledná blbost tu již dlouho nebyla :-) ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte ty staré pohádky o tom, jak prostá děvečka z pastoušky stala se princeznou a ke štěstí přišla? Ohóóó, tak ty už jsou passé... Sandra je totiž rebelka:-) ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Čuročirý televizní hnus pro vyvovelené prima nováky a jiné ovce... Viděno chvíli v pomatení mysli... ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen 1 necelý díl a stačilo - škoda slov se ke "kvalitě" tohoto veledíla vyjadřovat. Ale za zmínku určitě stojí, že záběry z toho imaginárního zámku v tom království se natáčely u nás v ČR v krásném moravském zámku Buchlovice (jaká škoda:-) ()

Grafito odpad!

všechny recenze uživatele

I v kategorii neskutečných kravin je tohle fakt síla.. souvisle to není možný sledovat.. hodnotím na základě přibližně tří až čtyř nedobrovolně shlédnutých cca pětiminutových úryvků.. ()

#47 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze podle televzních spotů, což mně úplně stačilo a neviděl jsem tudíž ani minutu...přesto přesto jsem se odvážil to ohodnotit odpadem...prostě jakýsi šestý smysl. ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Ja neviem, čo je na tom tak strašné.....je to proste seriál a nehnevajte sa je omnoho lepší ako ktorá koľvek telenovela z Južnej Ameriky. ()

Reklama

Reklama