Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj se odehrává v St. Louis v roce 1954. Desátník Walter Evžen "Radar O´Reilly (Gary Burghoff), bývalý osadník vojenské posádky MASH 4077 (v seriálu M*A*S*H) prožívá svůj příběh: stane se policistou, přijde o farmu a svou milou nechá jinému W*A*L*T*E*R měl být seriál a měl vyprávět příběh postavy Radara ze seriálu M*A*S*H. Mělo jít o volné pokračování, ale byla natočena pouze pilotní epizoda, dlouhá 30 minut. (krib)

(více)

Recenze (10)

hrona 

všechny recenze uživatele

Osudy Radara O´Reillyho po návratu z Mashe v Koreji. Je škoda, že se nepodařilo natočit další pokračování, jelikož se jedná o podstatně lepší jeden příběh, než celá série After Mashe - už jen díky komičtějšímu rázu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Seriál o Radarovi z MASHu sledujúci jeho život po návrate do štátov. S farmou to nedopadlo dobre a tak sa vydal do veľkomesta robiť policajta. Po pilote tento seriál rovno zrušili a ja si absolútne neviem predstaviť o čom by mohol seriál ďalej pojednávať a čím vôbec divákov zaujať. Radar je celý čas vystrašený jak malý psík a nevtipný. To, že rieši prípady typu napravenie drobného zlodejíčka prehovorením mu do duše fakt nikoho neohromí. Humoru tu je minimum. Aspoňže v tej dobe ešte sexica a veľmi divný živel Victoria Jackson tam občas vtipne zatancuje. Takže toto je fakt určené len hardcore fanúšikom MASHu a aj tí to zvládnu len preto, že to má len jeden diel. 4/10. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách jsem to vypnul. V podstatě až na Radara šlo o nový seriál, který s MASHem nemá moc společného, prakticky nic. Pokud od tvůrců dobrý, ale nepovedl se. ()

vojta033 

všechny recenze uživatele

Těžko říct podle půl hodinky. Mě se to zamlouvalo a další díly by nebyly na škodu (aspoň 10). Originál (dokonalý) jsem si taky zamiloval až po několika (mnoha) dílech. Radar byl dokonalý a tady je taky úžasný. Bohužel se asi nedozvíme jaké by bylo pokračováni Waltera.... ()

Reklama

Reklama