Reklama

Reklama

Epizody(6)

Jeden pochází z průmyslnické rodiny ze Severu, druhý z rodiny jižanských plantážníků. Oba jsou absolventy West Pointu a jejich nezlomná loajalita jim pomohla přežít mexicko-americkou válku. Jejich vztah ale čeká horší zkouška. Problémy, které dělí Sever a Jih, mohou postavit i přítele proti příteli. Ceněný výkonný producent David L. Wolper uvádí výpravný šestidílný seriál o bouřlivých letech, která předcházela občanské válce, a jež byl natočen podle bestseleru Johna Jakese. Pětiměsíčního natáčení, které probíhalo v pěti státech, se účastnilo celkem 140 herců, tisíce statistů, 100 členů štábu, 8 700 kostýmů a 15 000 rekvizit a dekorací. Díky tomu fascinující historie – a strhující drama – ožívají! (Magic Box)

(více)

Diskuze

Kakho-oto

Kakho-oto (hodnocení, recenze)

Elizabeth Taylorová se objevuje pouze v průběhu 9. dílu jako bordelmamá - padouch Bent se od ní dozví o matce Madeline - Lorettě, která byla prostitutkou a "čtvrteční černoškou".

Uživatel Kakho-oto smazal svůj příspěvek.

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

Od prvního dílu čekám kdy se objeví Elizabeth Taylor...v titulkách na začátku je napsaná, na IMDB  je uvedená od 1. dílu jako "madame Conti", ale zatím jsem jí teda neobjevil...Mohl by mi to prosím někdo objasnit?

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Tak Česká televize bude tento seriál opakovat,to mě velmi potěšilo!

Reklama

Reklama