Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dcera zesnulého doktora Jekylla se vrací domů, aby pomohla svému opatrovníkovi doktoru Halbackovi s jeho výzkumem a pátráním po elixíru věčného mládí. Doktor Halback je přesvědčen, že nejdůležitější součást elixíru našel v sítnici lidského oka. Elixír doktora promění v jeho mladší a mnohem horší verzi, a protože pro svůj elixír potřebuje lidské oči, první mrtvoly na sebe nenechají dlouho čekat. (hladass)

(více)

Recenze (2)

hladass 

všechny recenze uživatele

Škoda, myslím, že tento kousek je promarněná šance na dobrý horor... Mexické pokračování doktora Jekylla a pane Hydea i přes pěkné prostředí starého domu, které dává vzpomenout na mnohem lepší gotické horory, nemá tu správnou atmosféru a i přes příjemnou stopáž se mi chvílemi zdál docela zdlouhavý... Dalším problémem a obrovskou chybou (alespoň podle mě) je předabováni Johna Carradinea do španělštiny, protože tak divák přijde o jeho velmi výrazný a hluboký hlas, který jeho herectví dodává osobité kouzlo... Vraždy jsou samozřejmě vzhledem k roku a místě vzniku docela krotké, nekrvavé a spíše mimo záběr kamery... Ale to samozřejmě nevadí, od gore řezničin tady máme jiné filmy... Docela mě ve filmu překvapila nahá prsa, to jsem opravdu nečekal, že herci zvládli své role více než dobře, už ano... Pacto diabolico je prostě docela koukatelný kousek, pro mě byl však lehkým zklamáním, čekal jsem od něj víc... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Solidní Mexický horůrek se skvělým Carradinem u kterýho jsem se bál. Hodně jeho filmů bohužel nedosahují moc dobrých kvalit a navíc tohle neznámý béčko mi nedávalo velkou naději. Nakonec to ale dopadlo poměrně slušně. Je to prostě další verze Jekylla a Hydea a film se nemusel vůbec snažit to nějak zatajit. Maska není vyloženě špatná ale ani to není nijak extra dílo. Atmosféra je celkem solidní a film není nijak dlouhý aby nudil. Jen je to prostě další verze a těch je tolik a lepších že nemůžu dát víc jak 3*. ()

Reklama

Reklama