Reklama

Reklama

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hodinový béčkový horor o profesorovi (Carradine), který si vyrábí armádu zombíků. Ničím nepřekvapující film, který není nijak zvlášť zábavný nebo napínavý a už vůbec ne hororový. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jak už tu bylo zmíněno v podstatě jde o obdobu snímku King of the Zombies(1941). Tohle mi ale sedlo o chlup víc. Samozřejmě i zde platí to co jsem psal u King of the Zombies a to, že nečekejte žádný mrtvolný zrůdy. Ostatně kdo už má něco nakoukáno ví, že klasický zombie(jak je zná asi běžnej divák) přišly později. King of the Zombies režíroval Jean Yarbrough. Revenge of the Zombies zase Steve Sekely. Do role doktore kterej si tvoří armádu zombie obsadil Johna Carradina a i zde hraje vykulenej Mantan Moreland kterej stejně jako v King of the Zombies dodává filmu komediální vložku. Jak už jsem psal na začátku tak tohle mi sedlo o něco víc a i proto dávám slabší 3hvězdy ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Kriminálny horor o tajomnej mŕtvole, nemeckom doktorovi vytvárajúceho armádu zombiekov a skvelý Mantan Moreland. Treba však uznať, že Monogram išiel vo svojich zaužívaných šlapajách a celý film vyznieva veľmi podobne (skrátka šablóna) ako o dva roky mladší King of the Zombies. Každopádne Moreland ma neskutočne baví, čiže na 3* to ťahá on a rozhodne by si zaslúžil viac priestoru. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podľa roku výroby som nečakal nič v štýle Romera, či Fulciho, teda žiadne gore a tak. Ale aspoň atmosféru starých hororových flákov o diabolskom doktorovi a jeho odporných prisluhovačov. Ani ten doktor nebol diabolský, ani tí prisluhovači neboli odporní. Proste iba trapko snažiaci sa o svetovládu a unavene sa snažiaci komparz. Ako podotkol Dexter1, za pozornosť stojí hlavne Mantan Moreland so svojím svojským komediálnym herectvom. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama