Reklama

Reklama

Nebezpečné lži

  • USA Dangerous Lies
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Starý bohatý muž zemře a odkáže svoje sídlo nové opatrovatelce. Vtáhne ji tak do spletité sítě nedůvěry, podvodů a vražd. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Označit tohle za horor může opravdu jen hodně velký fantasta. V principu jde o to, že ošetřovatelka zdědí dům, něco v něm s manželem najde a vzápětí se on začne chovat jako idiot. A aby toho nebylo málo, to něco někdo chce. Premisa tedy není nějak převratná, ale určitě se z toho dalo něco vytřískat.To se tu ale bohužel nepovedlo. Většinu času se horší polovička tu lepší snaží přesvědčit, že je úplný kretén a ona mu to útrpně toleruje. V závěru pak přijde překotné vysvětlení, které by snad i dávalo smysl, ale bez předchozích indicií působilo jako pěst na oko. Že jsem u toho dokázal vydržet způsobila především sympatická Camila Mendes a určitou roli hrála i mírná zvědavost. Ale to je sakra málo. 30% ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Nebezpečné lži mi zpočátku přišli nápadně podobné skvělé detektivce Na nože (Knives Out), která běžela vloni v kině. Ovšem tady se bohužel dostáváme do úplně jiných kvalitativních sfér. Faktem je, že film je pojatý poměrně nezáživně a jeho první polovina diváka prakticky unudí k smrti a nic moc nenabízí. Druhá půlka se již trochu rozjede, dojde i na nějaké ty zvraty či drsnější scény. Celkově je však děj velmi jednoduchý, plný až do očí bijících hloupostí a nesmyslů, je také dost předvídatelný a téměř bez nějaké hutnější atmosféry. Postavy se chovají extrémně iracionálně, herecké výkony velice umělé a nepřesvědčivé. Závěrečné rozuzlení vlastně vůbec nepřekvapilo, spíš jen utvrdilo v tom, že tohle je fakt velký špatný. Thriller úplně o ničem, zbytečná ztráta času. 0/10. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(40%) Nebezpečné lži, coby další přírůstek z Netlfixu … Hmm, ani nevím co k tomu říci … Vyloženě nekoukatelná záležitost to není, ale přesto je to celé takové obyčejné, ohrané, bez napětí a pořádných žánrových aspektů. Žánrem to opravdu nemohu nikam zařadit. Jako thriller to působí dost nudně a bez nějakého náboje. A jako horor už vůbec ne – nevím proč je to zde napsané, ale co už … Z herců mě zaujala jedině hlavní hrdinka, která jako jediná jedná aspoň z poloviny logicky, i když ke konci i její postava jde totálně do háje a to nemluvím o jejím příteli, který se chová jako idiot od začátku. Ostatní herci nic moc. Rozuzlení ke konci přišlo, ale bylo to takové předvídatelné a chabé. Má to aspoň jeden menší zvrat, který se mi celkem líbil, ale tím to končí. Neříkám, že jsem se u toho vyloženě nudil, ale kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo. Jsou horší snímky, ale i daleko lepší – a to i s ohledem na tento obdobný nízkorozpočťák. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Novinka na netflixu, top 10. na Slovensku. Nenechala nás dlho čakať s veľkým fanúšikom, aspoň takto na dialku sme si dali ďalšiu kino premiéru. Keď sú tie kinosály stále zavreté. Opäť netflix. Rasové narážky už hneď na začiatku. Museli byť. Nebezpečne lži ale určite niesu horor, ako to píše csfd. Podpriemerný film, ktorý netflixu moc nevyšiel, nenechajte sa nachytať. 2* ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Vše začíná naprosto zcela nevině. Avšak náhodou se do hry vloží policie, diamanty, 2 lupiči, mrtvý muž a z celku poklidného života se stává boj na život a možná i na smrt. Film jako takový nenudí, prvních 30 min je možná nudných, ale jak se to začne zamotávat a rozuzlovat, tak o napětí alespoň v béčkovém podání není nouze. 50% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Při smutečním přípitku si lze všimnout na fotografii skutečného herce z mládí Elliotta Goulda. (Pepes749)
  • Natáčelo se od 29. dubna do 28. května 2019 ve městě Vancouver v Kanadě. (SONY_)
  • V čase 31:11 je možné nad cestou vidieť vlak SkyTrain. V skutočnosti na tejto ulici (Pender & Homer) žiaden vlak nepremáva. (JADIM)

Reklama

Reklama