Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před časem byl na obrazovce České televize uveden čtyřdílný westernový seriál "Osamělá Holubice". Jeho úspěch, včetně ocenění Zlatým globem za nejlepší seriál roku, podnítil tvůrce k natočení dalšího - volného pokračování, které tentokráte nese název "Návrat do Osamělé Holubice" . V malém městečku uprostřed Texasu, zvaném Osamělá Holubice, jsme poznali dva přátele hraničáře, kteří se vydali na cestu dva a půl tisíce mil dlouhou. Po čtyři podvečery se teď opět vrátíme mezi pravé muže amerického Západu,honáky i zloděje koní. Hlavní hrdinové se totiž opět vydávají na dalekou cestu napříč prérií, aby jí hnali stádo divokých mustangů přes Nebrasku až do Montany. V jedné z hlavních rolích - v postavě kapitána Calla uvidíme tentokráte Johna Voighta (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemný, aj keď dosť "feelingový" seriál v štýle novších westernov (Mladé pušky, Rýchlejší ako smrť). Príjemní herci skvelá zvučka a zaujímavé postavy - to je všetko, čo potrebujem na sobotné popoludnie. S pôvodnými pomerne drsnými filmami Lonesome Dove to má pramálo spoločné, ale zato je tu humor a romantika. Spočiatku limonádové časti postupne striedajú drsnejšie a realistické diely... ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Návrat do Osamělé Holubice je volným pokračováním známeho seriálu podle skvělé literárni předlohy. Bohužel je to již jen slabý odvar. Děj je vcelku o ničem a krajina je krásná a ptáčkové zpívají a divák se nudí. Osamělá Holubice je hlavně název osady v Texasu a v seriálu se do ní bohužel nikdo nevrací. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama