Reklama

Reklama

Prasátko a jeho velký příběh

  • USA Piglet's Big Movie
Trailer

Obsahy(1)

Film Prasátko a jeho velký příběh je další pohádkou, ve které se setkáme s oblíbenými zvířátky ze Stokorcového lesa. Tentokrát se parta přátel přesvědčí o tom, že i malé zvířátko může dokázat velké věci. Když se zvířátka společně vydají na sběr medu a nechají Prasátko díky jeho malému vzrůstu doma, začne si připadat méněcenné. Pak se najednou ztratí a ostatní zvířátka použijí jeho památník jako klíč k jeho nalezení. Při tom si uvědomí, že toto velice malé zvířátko bylo ve skutečnosti v mnoha směrech velkým hrdinou. Po rušném hledání a jeho dramatickém vyvrcholení dostává Prasátko další příležitost dokázat, jak velký vliv mělo na své kamarády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

misterz 

všechny recenze uživatele

Prasiatko a jeho veľký príbeh je v mojom prípade hlavne o pocitoch a krásnych spomienkach. Istý čas tento animáčik moje deti hrozne bavil a muselo to byť u nás stále pustené. Či už aktívne pozeranie s deťmi, alebo iba ako kulisa pri iných činnostiach, táto rozprávočka sa mi podvedome spája s množstvom pekných vecí, ktoré som spolu s deťmi prežil alebo spravil. Hudba a obrázky sa mi dostali hlboko, hlboko pod kožu a vždy keď si na Prasiatko a jeho príbeh spomeniem, okamžite sa mi vybavia nádherné spomienky, ktoré sú už síce minulosťou ale stále žijú v mojom podvedomí a táto rozprávka mi ich pripomína. Preto je v mojej TOP-ke medzi animákmi. ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Ale jo, koukat se na to dalo, ale nic objemnějšího než průměrný animovaný film nečekejte. Příběh je dosti jednoduchý, rozdělený na pár aktů, takže ve výsledku stačí udržet pozornost vždy jen dvacet minut. Postavy jsou už klasika, každý je zná a každá z nich má něco do sebe. Finální hodnocení: děti si tento film stoprocentně užijí. U dospělých už to tak žhavé není, nicméně jedno zhlédnutí neuškodí. ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Ani Prasátkovu ani Tygrovu příběhu nedokážu dát míň něž čtyři hvězdičky. Vždyť tahle parta mě provázela dětstvím a já je měla tak ráda. Vlastně mám pořád :). Ale nehodnotím jenom z nostalgie, nemyslím, že by Prástkův velký příběh byl o hodně méně kvalitní než původní Púovské příběhy i když ten Tygříkův je o něco lepší. Ale třemi bych ho zařadila do (pohádkového) průměru a to si zas podle mě chudák Prasátko nezaslouží. Už tak toho zažilo dost :) ! ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Přiznám se k jedné věci. Jako dítě, co jsem tohle sledoval mě bylo vždycky strašně líto těch ulítlých namalovaných stránek... prostě jsem z toho neměl dobrý pocit a ta písnička byla dost smutná. V zásadě ale mě potěšilo, že i prasátko dostalo příležitost, a dokázat, že i bojící se stvoření dokáže předvést užasný skutek. With a Few Good Friends je opravdu nostalgická píseň, u které si člověk řekne: No do hajzlu, čím je ta píseň starší, tím si člověk uvědomí, že ten život je čím dál tím křehtější a přátelé si musíš udělat co nejvíc co to jde a užít si je... protože přátelství netrvá věčně. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Ach jo ... ja si vazne nemuzu pomoct, ale nebýt mého malého bratra (5 let), a nebýt na tom s ním v prázdném kině, tak asi hodnotím trochu jinak (4* :)). Především chci upozornit, že toto je film stvořený přesně pro děti předškolního a čertvě školního věku + popřípadě jejich rodiče a příbuzné. Je to jednoduchý děj, plný jednoduchých vtipů, s jednoduchou zápletkou, né moc dlouhý... prostě tak akorát na již jmenované publikum... Krásně malované, animované, z mládí nezapomenutalné postavičky, jsou tu zase jako dřív a prožívají spolu skvělé dobrodružství. Mnoha lidem to možná bude připadat dětinské a tapné, ale můj 5t- letý bratr, se u toho po celých 75minut ani nehnul, a potom vyprávěl jak je to suprrr! Když jsem se vžil do jeho (a jemu podobného věku) zjistil jsem že je to opravdu dobré... Jednoduchý příběch s jednoduchou zápletkou, prostě pro malé děti. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • V roce 2003 byla pro konzole Play Station 2 vytvořena stejnojmenná video hra. (Terva)
  • Příběh je založen na postavách z knih "Winnie-the-Pooh" A.A. Milnea. (Terva)
  • Madoka Yasue soutěžil o cenu Annie v kategorii nejlepší animace a efekty. (Terva)

Reklama

Reklama