Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Slavná zvířecí dvojice animovaného filmu Tom a Jerry se vrací a prožívá nová dobrodružství. A opět je to jejich nepotlačitelná zvědavost, která způsobí malér. Tajemný kouzelný prsten, který Tom střeží jako oko v hlavě, se totiž shodou okolností navlékne Jerrymu přes hlavu a ten musí najít způsob, jak se prstenu zbavit. O totéž se ovšem snaží i Tom, jenže jeho nápady jsou jako obvykle dost potřeštěné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zkrátil cestu autobusem a pustil jsem si Toma a Jerryho. Musím říct, že cesta rychle utekla. Příjemný příběh, honičky perfektní, mě se to líbilo a dávám pět hvězdiček. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Bol vopred jasné, že kvalitu seriálu tento film ani zďaleko nedosiahne, ale je tu jedno ale. Na svoju krátku dĺžku je film nabitý toľkými vtipmi a je mimoriadne svižný a ja som sa bavil a určite si ho ešte pozriem.***a 1/2 ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Po pravdě – zůstaňte u oněch starých, 10minutových grotesek. Tento film je důkazem, jak by nápad na podobný krátký skeč vypadal, kdyby se natočil v celovečerní stopáži. Čeká vás nudná a nevtipná historka, jak Tom hlídal kouzelný prsten, Jerry si jej nasadil a nemohl si jej sundat z hlavy. DVD: Nabídka bonusů je poměrně pestrá, i když bez české podpory – najdeme zde dokument Making Of, jeden klasický 10minutový příběh navíc (Flying Sorcerer – porovnejte s hlavním filmem), trailer a dokument Get the Picture (praktický návod, jak nakreslit Toma a Jerryho). Film 0/4, Bonusy 3/4, Zvuk 3/4, Obraz 3/4 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kolikrát jsem si říkala, že takový prsten by se taky hodil. No, hlavně, že si Tom a Jerry užili spoustu legrace a já s nimi. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Potěšila původní animace, ale to je asi tak vše. Nechápu, proč se do takovýchto věcí tvůrci pouštějí. Když někdo nacpe do hodinového filmu "tolik" vtipů, jako se to dřív dařilo Hannovi s Barberou do několikaminutového kraťasu, tak je to opravdu smutné. Ještě navíc, když ty vtipy ani moc originality nepobraly. ()

mros 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda, se seriálem to bohužel nemá nic společného, nedoporučuju všem, kteří chtěj mít T&J stále v paměti jako oblíbené postavičky animovaného filmu. Bohužel pouze nudný scénář, který je průměrně zpracovaný, velké zklamání. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsou v souvisejících uvedeny jen filmy, ale Tom a Jerry je především seriál a ten byl nejlepší. Těch seriálů bylo víc. Všechny filmy jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat, ale tady jsem pár drobných humorných hlášek našel. "Ty hračky by měly mít airbagy." A pak následují honičky a objeví se i známí psi z původních seriálů. A tak se dá říct, že ten prsten a čaroděj tam skoro ani nemuseli být... ()

Reklama

Reklama