Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tak tahle partička se málem dotáhla na mé nejoblíbenější "Kačery" ale zas tak rychlá nakonec nebyla. Když jsem přemýšlel, čím že to mohlo být, napadlo mě barvou. Oproti úžasně barevným "Kačerům" se tyhle příběhy nesly v daleko větší šedi, vesměs v městském prostředí a tohle srovnání, zvláště když spolu běžely ve stejném bloku, bylo neúprosné. A pamatuju si, že ne všechny příběhy byly úplně super, takže v rámci Disneyovek druhá příčka. Ale ten Kaiserův dabing Chippa a Dalea je prostě úžasný. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Dětská nostalgie. Sice jsem měl "My z Kačerova" rád ještě o něco více, ale i tak jsem příběhy Rychlé roty zbožňoval. Vždycky o víkendu jsem kvůli tomu brzy vstával, abych to stihnul. Spolu s Kačery jsem si snad všechny epizody nahrával na VHS (těch ale bylo). Bylo to napínavé a zábavné. Nejlepší byly samozřejmě díly s hlavními záporáky - profesorem Nulou a mafiánským kocourem Tlusťochem. Ale už i v dětství jsem pociťoval, že s přibývajícími epizodami kvalita trochu klesala. Tohle je jeden z těch seriálů, u kterých jsem dnes rád, že jsem vyrostl zrovna na nich. Dneska už se takovéhle věci nedělají... ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Rychlá rota je na vesnicích skupina nezaměstnaných, co pomáhají při obecně prospěšných pracích na zkulturnění obce. Zhruba tak nějak by se dala tahle charakteristika přenést na Chipa s Dalem. Tedy skupina nefachčenek RR ve složení Chip, Dale, Gadgetka, Monty a Zip, evidovaní na úřadu práce v Předkačerově a pomáhající při obecně prospěšném chytání zlých nedodělků. Samozřejmě bráno s nadhledem. Kačeři však byli lepší, vtipnější a chytlavější. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Partia hlodavcov, ktorá pravideľne zascharňovala svet. Rozvážny, zodpovedný, fešácky Chip, lajdácky, roztžitý Dale, no a samozrejme ďaľší ich parťáci z "Rýchlej Roty" - Monty Jack s neutíchajúcou chuťou na syr, múdra fešanda Gadget a vždy nápomocná mucha Bzučo, ma spoľahlivo bavili počas víkendov, keď som si ešte dokázal vychutnať kúzlo takýchto akčne dobrodružných animákov. Po roku 1989 bolo pre mňa príjemnou zmenou a potešením, keď sa v televízii začali objavovať tieto zábavné seriály z produkcie Walt Disney Pictures. *** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Totální základ pro vzdělání každého filmového diváka. No uznejte sami v parťe se nám objevuje : vtipálek se skvělými hláškami (Bruce Willis), silák (Arny Schwarzenegger), elegán (James Bond), tichý a spolehlivý pomocník (postava v každém filmu) a jako poslední vynálezce (v tomto případě myška) (dejme tomu MacGyver). No a máme rotu. Mezi disneyovkami byla tohle má nej. ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • Monty (v originále Monterey Jack), velká myš kamarádící se s Chipem a Daleem, dostal své jméno podle slavného druhu sýra. (HappySmile)
  • V scéne s Eiffelovkou zaznie hymna Francúzska. (Hodnotim)
  • Původně seriál začínal dvouhodinovým filmem Chip 'N Dale's Rescue Rangers to the Rescue (1989), který byl později rozdělen na 5 kratších pilotních dílů. (Olík)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama