Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Doteď si pamatuji, jak jsem si dost dlouho nadšeně myslel, že Rychlá rota je ve skutečnosti z Brna, protože v úvodní znělce se zpívá "po stopě vždycky jdou až na Lesnou". Když jsem se později dozvěděl, že je to "naleznou", bylo to strašné zklamání. :) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Stejná úroveň jako Rebecca, Kid a Balú, to znamená fajn zábava, ale Gumídci jsou Gumídci:) A v roce 2014 se sluší dodat, že autorská práva jsou zlo - někdy. Rozhodně ovšem právě v případě Rychlé Roty. K mému překvapení už není "aktivní" úvodní písnička od Čoka-Střihavky-Balage, ale byla nazpívána nová - členem 4Tetu Davidem Uličníkem. Jemu za jiných okolností patří Restek-p, ale text "Chip-Chip-Chip a Dale, zákon hájí - v tomto kraji..." se s "Chip-Chip-Chip a Dale, Rychlá Rota - žádná bota" jaksi nemůže měřit:) Jistě, je to věc textu, takže abych byl přesný - Alice Nemanská vítězí nad Eduardem Krečmarem na plné čáře. S originálem nemá nic moc společného ani jedna verze, ale "horký, těžký boj se zločinem" prostě podle mě není ani moc česky... Jen doufám, že něco podobného nepotká famózní Gumídky od Karla Černocha. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rýchla rota bola vždy zaujímavou detektívnou jazdou malých hlodavcov bojujúcich za dobrú vec a hlavne pre pobavenie tých čo si radi sadali k rozprávkovému programu od Walt Disney. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Každou špárou sa plazí gangstrov zbor, im s ráznou tvárou sa stavaj na odpor.“ Takmer kultová kreslená séria Made in Disney ešte z éry, kedy Disney mal rád deti a nie svoje bankové konto. Najviac sa mi z jeho produkcie však páčilo „Káčerovo“; hlodavcov (a jednu zelenú muchu menom Bzučo) z „Rýchlej roty“ som nikdy zasa až tak nemusel (podobne, ako „Gumkáčov“). Ale v tých detských časoch to predsa len bola bomba. Bomba s bombovou ústrednou pesničkou... Ja som bol Chip. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Rychlou rotu, sestávající z hlodavců a mouchy, jsem neměl tak rád jako Kačeří příběhy, ale i tak to bylo celkem fajn. Nejvíc mi vadilo, že za hlavního záporáka tam byl skoro vždycky kocour Tlusťoch, který se mi moc nezamlouval, daleko radši jsem měl Al Chrapouna nebo profesora Nulu. Byl tam ještě někdo takový? Já už si po těch mnoha letech nevzpomínám... ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Správný zásah v tu pravou chvíli má, když přízrak temný svým rejdům šanci dá, tahle správná dvojka slídilů, ta řeší problém tvůj, Chip Chip Chip Chip a Dale zákon hájí... A tak dále. Které dítě v tu dobu neznalo. Nebejt toho, jak mě tam sejřila Gadgetka, možná bych dal i víc. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animovaných seriálů. Snad každému se vryla do paměti písnička začinájící Chi Chi Chi...Ikdyž mám radši kačera Donalda a spol., musím uznat, že na ty 4* to má. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

No jejda :-) Můj oblíbený animovaný seriál z dětství :-) Pokaždé jsem se na něj těšila, na kačery a na Rychlou rotu :-) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tak tahle partička se málem dotáhla na mé nejoblíbenější "Kačery" ale zas tak rychlá nakonec nebyla. Když jsem přemýšlel, čím že to mohlo být, napadlo mě barvou. Oproti úžasně barevným "Kačerům" se tyhle příběhy nesly v daleko větší šedi, vesměs v městském prostředí a tohle srovnání, zvláště když spolu běžely ve stejném bloku, bylo neúprosné. A pamatuju si, že ne všechny příběhy byly úplně super, takže v rámci Disneyovek druhá příčka. Ale ten Kaiserův dabing Chippa a Dalea je prostě úžasný. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Spolu s kačery nejlepší kreslený seriál všech dob, který vždycky potěšil a vždycky potěší jak svou animací, tak i příběhy :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Partia hlodavcov, ktorá pravideľne zascharňovala svet. Rozvážny, zodpovedný, fešácky Chip, lajdácky, roztžitý Dale, no a samozrejme ďaľší ich parťáci z "Rýchlej Roty" - Monty Jack s neutíchajúcou chuťou na syr, múdra fešanda Gadget a vždy nápomocná mucha Bzučo, ma spoľahlivo bavili počas víkendov, keď som si ešte dokázal vychutnať kúzlo takýchto akčne dobrodružných animákov. Po roku 1989 bolo pre mňa príjemnou zmenou a potešením, keď sa v televízii začali objavovať tieto zábavné seriály z produkcie Walt Disney Pictures. *** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jeden z oblíbených animovaných seriálů mého dětství. Chip a Dale a jejich zapeklité případy. / Viděné epizody *65.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama