Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romanticko-dobrodružno-historický seriál, zachycující osudy několika britských rodin v Indii v průběhu válečných a poválečných let 1942 -1947. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

wictoria 

všechny recenze uživatele

Seriál si už moc nevybavuji, ale to, že si na něj i po té spoustě let občas vzpomenu a ráda bych ho znova viděla svědčí o tom, že by stál za to :) ()

danecek24

všechny recenze uživatele

43. Zlatý Glóbus za rok 1985 - cena (1) - *Nejlepší minisérie / TV film + nominace (1) - Nejlepší herečka v minisérii / TV filmu - Peggy Ashcroft ()

Reklama

Tempest 

všechny recenze uživatele

Tento seriál před lety proběhl v České televizi pod názvem "Perla v koruně". Už ani nevím kdy jsem ho viděl, ale buď to bylo ještě za komunistů nebo krátce po roce 1989, ale tento seriál na mne tehdy mocně zapůsobil. Dnes už si samozřejmě nepamatuji na všechny podrobnosti, ale byl to krásný příběh z posledních let britské nadvlády nad Indií. Tak dobrý seriál se málokdy vidí, výborný příběh (knihu jsem sice nečetl, ale musela to být fuška natočit podle ní seriál), výborné herecké výkony a exotická krajina. Doopravdy nezapomenutelný seriál. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama