Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marcel je neobyčejný mladý muž, který se narodil na počátku 19. století v New Orleans z nemanželského svazku movitého bělocha Philippa Ferronaira a půvabné kreolky Cecilie. Otec mu sice dopřává vzdělání a peníze, ale nikdy mu nedal své jméno. Přestože mladík žije v privilegovaném prostředí, doba barevným - byť svobodným - lidem stále nepřeje. Jeho ideály se proto brzy střetávají s drsnou realitou okolního světa, která mu přináší velká zklamání a bolest. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Romantika v kostýmním filmu ve světle svíček, to stříknuto rasovým motivem...Proč toto proboha natáčel? ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že tohle patří mezi ty nepovedené adaptace Anne Rice, jak se běžně soudí :) Samozřejmě kauza kolem Interview s upírem a Královnou prokletých je složitá věc a tohle je zase docela jiný případ. Ale tady si myslím, že se kabelová televize Showtime k tématu postavila velice dobře. A co víc, dala jednu ze zajímavých příležitostí Jennifer Beals. ()

Zajímavosti (2)

  • The Feast of All Saints je adaptací prvního samostatného románu Anne Rice z roku 1979. Odehrává se ve 40. letech 19. století v New Orleansu a zpracovává otázku otrokářství. (NinadeL)

Reklama

Reklama