Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

3 holky a 2 kluci jsou druhorození tudíž momentálně nemají šanci na království. Společně jdou na školu kde se zjišťuje jaké mají superschopnosti  s tím, že budou bránit svět. Jedna holka všechno vidí všechno slyší a i zpětně jedna má možnost krást jiným superschopnosti jeden kluk dokáže ovládat hmyz (tato superschopnost je úplně k ničemu) jeden kluk dokáže lidi přimět k tomu ,aby dělaly co chce a jedna holka je neviditelná učí jich chlápek co se umí namnožit . Ti všichni se tam přes 70 minut (z 99) učí používat své schopnosti a pak z vězení vyleze telepat co je strýček té holky co vše slyší a  vidí   a chce zničit její království oni ho zastaví a konec. Nejzajímavější postava je ta holka co krade ty superschopnosti jiným bohužel z ní udělaly záporačku. Film je nudný většinou se  nic neděje finále je nezajímavé náhodná záporačka je debilní (má superschopnost se zneviditelnit a přesto po nich jde viditelná) a ani ten strýček moc nepředvede. 20 procent jen kvůli tomu, že se mě nechce dávat odpad a za easter egg na Ledove Království (ty šaty)  mimochodem tu fialovou sukni na obalu ani nemá . P.s. jako vážně oni chtějí 2 díl? ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Za seba nedokážem hodnotiť, pretože na mňa to bola fakt riadna srajdička, ale dcérke, ktorá má takéto veci rada, v jej deviatich rokoch sa ani nečudujem, sa to páčilo, takže dávam aspoň dve hviezdy, viac nie, pretože toto bol skôr snímok z Disney Channel ako z Disney+ a to aj obsadením, aj spracovaním, aj námetom, vlastne všetkým. Deti to nadchne, mňa neurazí, keďže viem, do čoho a pre čo idem a to, že dcérka a jej radosť je mi viac ako moja radosť, takže tak. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Smutný dětský přelud. Film "Secret Society of Secont Born Royals" netuší, jak se stát pro děti dívatelný aniž by byl hloupý. Kdo chce dnes natočit film o superhrdinech, potřebuje pořádný rozpočet. Ale zde ty vypadá jako by tvůrci použili program Microsoft Paint. Příběh je nesoudržný a trochu víc než banální a otřepaný. Postavy se nijak nevyvíjí, takže je těžké si k nim vytvořit vztah. Film není dostatečně dobrý, aby jste se o něj zajímali, ale také ne tak špatný, aby jste se mu vyhnuli. Je vhodný ho sledovat z vedlejší místnosti otevřenými dveřmi. Pokud máte rádi superhrdiny s dlouhými kombinézami, je tento film právě pro vás ke strávení zábavného večera s rodinou. A řekněte i babičce, které ještě svého superhrdinu nemá. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Secret Society of Second Born Royals" je reálne viac Disney Channel film, než Disney+ film. Nečakal som, že sa dočkám takto jednoduchého filmu, ktorý podľa mňa veľmi rýchlo pochopia aj tí najmladší. Viem, že je to pre nich určené, no myslím si, že netreba úplne podceňovať detskú inteligenciu. Tento film je vysoko predvídateľný a priamočiary. A dokopy sa to ani nesnaží nejako zakryť. Po asi polhodine som vedel, kto bude schovaný zloduch vo filme. Je tu jeden, ktorého nám predstavia už na začiatku, no súčasne mu ešte niekto pomáha. A identita tejto osoby mi bola okamžite jasná. A myslím si, že ak máte nasledovaných aspoň pár filmov, tak to uhádnete aj vy. A nebudem k tomu hovoriť viac. Náhodou by si niekto chcel pozrieť film a prezradil by som moc. Film je podľa mňa určený najviac asi pre 10 - 12 ročných divákov, ktorí chcú mať na obrazovke nejakú tú akciu, nejaké super schopnosti a rodičia im nechcú ešte dovoliť pozerať "Iron Mana", tak toto ich možno bude baviť. Ale čím budú diváci starší, tým menej zaujímavé im to príde. Čo by som vyzdvihol na filme je, že väčšina efektov vyzerá celkom dobre. No potom tu máme scénku s motýľmi, ktorá vyzerá úplne otrasne. Postavy sú okey. V podstate plnia svoju rolu tak ako majú. Najlepšou postavou je pre mňa ich profesor a rozprávač filmu, ktorého hrá Skylar Astin. A dáva filmu aj nejakú reálnu osobnosť. Inak je to v podstate Disney Chanell film, ktorý mal premiéru na Disney+. Hodnotenie: C ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Proč tyhle filmy dělají. Je to snad parodie na DC a Marvel hrdiny? Děti se super schopnostmi. Pak se nedivím, že děti v e skutečném životě, zkoušejí to samé. (Občas je to to poslední, co udělají.) Herecké výkony žádné. Herecké obsazení neznámé. Hudba dobrá. Efekty dobré. Příběh blbý. Nedoporučuji. Hvězdiček 1 ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama