Reklama

Reklama

Tel mi sseomding

Trailer

Obsahy(1)

Pokud se detektiv Cho ještě nenachází na úplném životním dně, pak určitě aspoň v jeho těsné blízkosti. Jeho matka právě zemřela na vleklou chorobu a v práci čelí Cho podezření, že účty za nemocnici za něj platil mafiánský boss. Následující případ tedy může být zrovna tak jeho poslední. A že by to byla působivá tečka: ve městě začal řádit vrah, se zálibou rozřezávat těla svých obětí na kusy, ty vzájemně proházet a umístěné v pytli na veřejném místě je policistům nechat jako hrůznou hádanku na osamělé večery. (kiddo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Podivný a přehnaně zdlouhavý mix Ôdishon a Se7en. Předvídatelné právě svou snahou "a teď sem dáme šokující překvapení" a plné krve v nemalém množství, kterážto je ovšem tradičním neduhem korejských filmů - Korejci snad mají v průměru o 10 litrů více, než zbytek světové populace, či co. Oceňuji hudbu, zejména jistou píseň od jisté kapely. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vcelku zdařilej thriller ve stylu Purpurových řek a nebo Sedm. Většinu času všechno šlape tak jak má, možná nic moc inovativního, ale to mi nějak nevadilo, teorií kdo je vrah je během filmu hned několik a neni to úplně jednoduše čitelný, herci slušný a krve a drsnějších scén tak akorát, aby to bylo zajímavý a ne prvoplánový. Jenže problém je u konce, o kterým prostě nevim, co si mam myslet, nejdřív se totiž zdá, že pointa je vcelku inteligentně podaná i divákovi ukázaná, jenže on film ještě nekončí a dochází k přinejmenším ohranýmu a velice nepřekvapivýmu konci, nicméně tak nějak mam pocit, že pod tim všim mi zůstalo ještě něco ukrytýho, něco co by mi mělo objasnit chování všech postav a děj dokonale ucelilt, ale nic mě nenapadá, bych potřeboval, aby mi to někdo řek ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

To bych nečekal, že film o vrahovi, co zabíjí a následně rozřezavá těla lidí, co měli něco do činění s jednou tichou kráskou, a postupně je dává nalézt policii, může být taková nuda. Po pořádné atmosféře ani stopy, děj se posunuje odnikud nikam a hlavní tichý policista je ve skutečnosti lehce natvrdlý. Nic moc, mohlo to být mnohem lepší. (5/10) ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý krimi thriller. Má dosť dobrý príbeh o vyšetrovateľovi, ktorý so svojim tímom rieši náročný prípad, pri ktorom boli na rôznych verejných miestach nájdené vrecia s ostatkami obetí a keďže tie mali niečo spoločné s mladou ženou, polícia ju musí chrániť, aby páchateľ nedostal aj ju. Spracovanie je celkom slušné, ale dalo sa z toho získať aj viac. Prvú polhodinu film pôsobí veľmi dobrým dojmom, je to správne surové, všetky zásadné postavy sú zaujímavé a príbeh má veľký žánrový potenciál, no potom to na čas upadne do priemeru a nepôsobí to nijak výnimočne, ale našťastie druhá polovica filmu sa mi zase páči, síce to nie je až tak pôsobivé, ako to spočiatku vyzerá, ale dej dokáže zaujať po celú dobu, viac priestoru už dostane aj mladá žena a spokojný som aj s finále. Čo sa týka akcie, tak keďže žáner krimi je tu najvýraznejší, tak sa tu toho ani až tak moc čakať nedá, ale aj tak niektoré situácie dokážu zaujať a páčia sa mi aj spôsoby nachádzania vriec, hlavne vo výťahu. S hereckým obsadením som nadmieru spokojný, Han Suk-Kyu v úlohe detektíva, ktorá mu sedí viac, ako tie romanticky ladené, k tomu výborná Shim Eun-Ha a pár bezproblémových vedľajších postáv. Réžia nepôsobí až tak výnimočne, ako vo viacerých podobných filmoch, ale som s ňou spokojný a technická stránka je na tom veľmi dobre. A chválim výber hudby, skladba od Enyy sadla do danej scény perfektne. Tell me something je taký menej nápaditý krimi thriller, v juhokórejskej produkcii sa podobných a aj lepších filmov nájde mnoho, ale aj tak som spokojný, všetky stránky sú nadpriemerné a film ma bavil. 72% ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně typ filmu, kvůli kterým jsem původně začal sledovat východoasijskou produkci: snímek, který k divákovi nepřistupuje jako k tupému popkornožroutovi, ale který nechává značnou část přemýšlení právě na něm. Uznávám, že rozpletení filmu mi dalo zabrat, ale o to větší potěšení mi přinesl výsledek. V průběhu jsem se párkrát v myšlenkách ztrácel - řekněme, že jsem se nudil - ale připisuji to spíše tomu, že jsem si film pouštěl pozdě v noci. Připravené čtyři hvězdičky se však po dnešním rozpletení děje změnilo na pět, a to už jen proto, že podobné filmy jsou dnes vzácností a všeobecný trend, kdy se línému divákovi musí všechno osvětlit aby byl spokojen, bohužel všudypřítomný. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama