Reklama

Reklama

Holocaust

(seriál)
  • USA Holocaust
Trailer
USA, 1978, 6 h 59 min (Minutáž: 89–135 min)

Tvůrci:

Gerald Green

Scénář:

Gerald Green

Kamera:

Brian West

Hudba:

Morton Gould

Hrají:

James Woods, Meryl Streep, Michael Moriarty, Joseph Bottoms, Tovah Feldshuh, Tom Bell, Rosemary Harris, Ian Holm, Sam Wanamaker, David Warner, Charles Korvin (více)
(další profese)

Epizody(4)

Berlín, rok 1935. Umělecky založený syn úspěšného židovského lékaře Karl Weiss se žení s katolickou dívkou Ingou. Jeho přítel, Erik Dorf, jenž právě dostal práci v ústředí SS, varuje Karla i s rodinou, aby opustili Německo. Weissovi však odmítnou. Karl je posléze uvězněn v Buchenwaldu a tím teprve začínají těžké časy... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Maxiczek

Maxiczek (hodnocení, recenze)

Zdravim,marně se pídim na netu po tomhle seriálu v češtině, nevíte náhodou někdo, kde tento seriál splašit? Viděl sem to jako malej kluk na ČT, a od té doby ani zmínka - nedá se nikde stáhnout, nikde koupit...Byl bych strašně rád za jakoukoliv informaci ohledně toho. Díky.

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama