Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Siddharth je mladý pouliční zlodějíček, který spolu s bratrem Jaiem pracuje pro místního vůdce zločineckého gangu Ronnieho. Zaplete se členkou motorkářského gangu Alishou. Spřátelí se s chlapcem jménem Hari, jenž však ohrožuje Ronnieho moc a z toho důvodu se dokonce podílí na jeho zavraždění. Tato zkušenost jím však natolik otřese, že se rozhodne změnit, zbavit se svého „otroctví“ a celý zbytek života zasvětit boji proti zlu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film má lehce osmdesátkový vzhled, začátek připomíná Pomádu, včetně závodu mezi dvěma gangy, který odstartuje upuštěný dívčí šátek. Romance mezi sígrem a bohatou holkou, která si na drsňačku hraje, aby se vymanila z necitlivých rodinných poměrů, brzy ustoupí dost násilnému ději._______ Hlavní postava se musí rozhodnout, jestli zůstane zlým hochem nebo se stane klaďasem. A je to těžké rozhodování, protože všechny vzory, které má, jsou pošramocené. Násilí se stupňuje a vrcholí pěstním soubojem v ulicích, který jde na dřeň. Obličej hlavního hrdiny se mění v krvavou sekanou. Konec je symbolický KOUSEK DĚJE Reálně nepříliš pravděpodobné, že se hrdina nakonec zvedne a dokončí svůj boj, je spíš symbolickým vyjádřením, že sílu mu dodali ti obyčejně a dlouho ponížení lidé z ulice, kteří konečně našli někoho, kdo se za ně postavil. Ve finále se sígr změní v berserkera. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, nejako sa presviedčam, že to bolo dobré, ale zase až tak veľmi ma to nechytilo. Aamir mal pred 20 rokmi čudný štýl hrania a neviem prečo, vážne role mi k nemu nesedia a v páre s Rani boli absolútne nepresvedčivý. Ako vo všetkých filmoch z týchto rokov na podobnú tému, na jedného preživšieho pripadá minimálne jedna mŕtvola a 5 litrov krvi. Ale je to folklór, ktorý patril do koloritu filmov tejto doby. Romantiky si tu neužijete a piesne detto, už teraz si okrem Kandaly na nijakú nespomínam. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Začalo sa to ako priemerná ázijská haluz, rovnako ako sa to skončilo. Skôr by som sa priklonil k priemernému hodnoteniu, ale nedá sa, lebo tu si ma primárne získalo niečo, čo u iných indických filmov pretrpím, alebo možno len málo ocením: tie videoklipové muzikálne sekvencie. Tie držia v pamäti fakt dlho a rád sa k ním vraciam. ()

Reklama

Reklama