Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapeutická skupina tráví víkendy v odlehlé hájovně. Cestou na místo jeden ze členů přejede malého chlapce a neposkytne mu pomoc. Jeho otec se hodlá pomstít. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi moc nedal, docela jsem se nudila.. Psychiatr si na psychiatra jen hrál, a téměř celý film byl o tom samém. Pořád se jen hádali, co, jak a kdy udělají, a nakonec stejně neudělali nic. Dodívala jsem se ze zvědavosti do konce, ale prostě nuda.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY, ale v tomto případě žádná škoda. Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu? Vzali námět sice ošolíchaný, leč s trochou snahy a zručnosti to mohlo zafungovat: terapeutická skupina mentálů + psychiatr v odlehlé hájovně, jeden z nich cestou na víkendovou psychopitvu srazí na lesní cestě kluka a ujede. Namísto solidního dramatu říznutého thrillerem vznikl kolotoč neuvěřitelně stupidního chování. Máme tady arogantního hajzla manažera, afektovanou pizdu učitelku, vtíravého slizáka právníka, vysmaženého výpleska doktora a pipku s koktejlem komplexu méněcennosti a mesiášského komplexu, k tomu cvokař-manipulátor, co se ukáže být naprosto neschopný. Dalším účinkujícím je zoufalý otec bažící po pomstě, potom ňouma policajt, který si absolutně neví rady, sekundují imho příliš apatická matka a dav s vidlemi. Najít někoho normálního, kdo by jednal věrohodně a v souladu s logikou, to je jako hledat snubní prsten v městské čističce odpadů. Snad ten tatík je částečně pochopitelný, bohužel ani jemu to nevydrželo celou stopáž, no ostatní jsou debilové imrvére. Okamžik, kdy banda mentálů pod palbou mstivého fotra dřepí v baráku, nikdo nevolá policii a místo hledání únikové cesty vedou absurdní diskuzi na téma, co se v tom člověku s puškou asi odehrává, to je úžasné wtf! Je jediný důvod, proč jsem vydržela až do úplného závěru: chtěla jsem se dobrat vysvětlení, jak je možné, že po srážce s klukem nezůstaly na autě žádné stopy. To měl provinilý řidič halušky, když jsme jeho očima sledovali krev, rozfrcávající se po předním skle? Kdy a kde stihl nechat auťák umýt, opravit poškozený stěrač a s nejvyšší pravděpodobností taky promáčklou karosérii? Možná mi vysvětlení uniklo, pač jsem si na minutku bucla a jednou jsem musela jít ven zpacifikovat svého uřvaného psa... Co se básník snažil říci přiblbým finišem, po tom asi taky nemá smysl pátrat. Holt typický německý film - plný nesympatických gesichtů, stupidních dialogů, hrubě podprůměrný. 31% ()

Reklama

DaUr 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první půlku, a měl jsem dost - Tak německé, tak amatérské, tak... divné. Stěží ze sebe vydřu tu jednu *, za ne úplně tragický scénář... ()

Chupacabre odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se, že jsem na to vydržel koukat až dokonce, ale po shlédnutí jsem spíše potřeboval terapeutické sezení sám. Dokonalá kravina - která má pouze pěkný název. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tři čtvrtě filmu jsem to měla bez zvuku a klikala na internetech na sprosté věci. Kvůli prdelce Kretschmannovi jsem to nevypla a čekala, až mu ho některá z těch slepic konečně vykouří. A nic. No co se dá dělat, tak jen 1*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama