Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek je vyhozený z firmy. Musí začít zase od nuly. Snaží se obvolávat klienty, ale Roman ho předběhl, takže se s Jankem nechce nikdo bavit. Janek odjíždí zpět na statek. Týna je podezřívavá, stále je v ní zranění z toho, že jí Janek lhal. Okolnosti z nich ale udělají spojence. Týna totiž musí řešit velké problémy, které jí dělá Sylva a Štěpán. Jankovi někdo zapálí auto a Týna si myslí, že to byl Štěpán. Byl to Roman, ale to Týna, ani Janek nevědí. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé epizodě byla tahle tak trochu vykoupení. I když já být na Vildově místě, tak už chystám pomstu na Sylvu, a být na Týniným místě, už řeknu Sylvě, že není moje sestra. Protože mi opravdu pořád uniká její motivace zničit život vlastní sestře. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jeden z nejnudnějších dílů. Chyběl mi především humor, protože drama autorům nejde. Jinak dnes se opět ukázalo, že pražská firma spekulantů zcela běžně uplácí, včetně pana "čistého". (Bývalý) Spolupracovník zase koná partyzánské trestné činy. Jsem jen zvědav, kdy dojde k dalšímu vyhazovu a co kriminálka udělá s Džonem a pupikem. ()

Reklama

Bedy

všechny recenze uživatele

Po tomhle díle jsem v přesvědčení, že se z toho stává nekonečný seriál o ničem (viz. Ordinace v růžové zahradě). Ze začátku to vypadalo nadějně, ale už je to nudný a motá se to. Kdyby to ukončili okolo 26 dílu byl by z toho super seriál. Takže tento seriál sám ukončím v čas. :-D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ve chvíli, kdy Týna (Eva Burešová) nařkne Štěpána (Jan Plouhar) a Sylvu (Barbora Jánová) z toho, že auto zapálili, tak musela Eva Burešová hodně, ale hodně křičet. Celá scéna se natáčela bez portů, protože by oheň a praskání hodně rušili. (ClaireWhite)
  • V celém autě jsou rozvedené plynové trubky, kterými se reguluje požár. (ClaireWhite)
  • Ohnivé natáčení probíhalo za přísných bezpečnostních podmínek. Na place nechyběli hasiči z Brandýsa nad Labem a filmoví pyrotechnici, kteří měli vše na starost. Celé natáčení, včetně příprav, až po závěrečnou klapku, trvalo kolem deseti hodin. (ClaireWhite)

Reklama

Reklama