Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z "vydělaných" peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (186)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tento film je typickým príkladom ako natočiť úplne zbytočný film, ktorý je nudný a o ničom. Ako úprimne povedané v tomto bol Soderbergh vždy expert. Jediný film čo mal aspoň aký taký zmysel je traffic a aj ten sa dal spraviť lepšie ale zase na druhú stranu Dannyho trilógia sú asi najpohodovejšie filmíky o zlodejoch aké boli kedy natočené, lenže aj keď u tohoto filmu , kde zvolal skvelý herecký asnábel nedokáže spraviť s tohoto filmu niečo čo nieje takže zo všetkých tých možností , ktoré tento film ponúkal zostala iba obyčajná krimi s komediálnymi prvkami a celkom vydareným koncom , ktorý je ale na škodu ako keby z úplne iného filmu a to je škoda. Cloonney je charizmatický ako sviňa ako ináč a jennifer sexi ako ešte v žiadnom inom filme ale aj keď tu boli herci ako Rhames, Zahn a Cheadle mna osobne potešil štek Samuela " Mace Windu " jacksona. tri hviezdičky s tým že raz to stačilo. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Pěkná podívaná se silným hereckým obsazením. Dokonce ani Jennifer Lopez mně tam nevadila, přestože ji ve filmu moc nemusím (no v hudbě vlastně taky ne :)). Dobře se to sledovalo, některým momentům jsem se zasmál, chvílemi bylo potřeba přivřít oko a brát to s nadhledem. Konec znamená (tradičně) o hvězdu míň a ještě nějaké to mínus za celek (těch chyb tam bylo víc). Takže celkově 3,5/5 ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Sice se Soderbergh přiblížil mainstremu, ale mám za to, že moc lidí do kina nedotáhl, neboť tohle je naprosto netypický film pro běžného diváka. Sice zápletka (Elmore Leonard je slušný prozaik) je nic moc, ale to všechno kolem je tak trochu divné. Posunutá chronologie a hříčky s časovou posloupností dodávají tomuhle dílku zajímavou vizáž, najde se i několik naprosto kouzelných průpovídek a scén (kufr auta či kouzelníkova asistentka). Ale hlavní věc, co činí film opravdu výborným jsou bezkonkurenčně dobře obsazené role - od malých roliček (Albert Brooks, Catherine Keener, Luis Guzmán) až po ty, kterým je dán větší prostor (Ving Rhames či Don Cheadle). Dokoce i Clooney a Lopezová umí ukázat, že za něco stojí, že dokáží zahrát a to ještě nadprůměrně. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Víc se mi líbil Ving Rhames a jeho neustálé volání jeho sestře. Není to tak skoro úplná komedie, nesmál jsem se tak často jak jsem chtěl. Jediná scéna při ktoré jsem se smál je jak jeden z lupičů zakopne a vystřelí si omylem svůj mozek. :o) Spíš to bylo celý romantický film. Ale neltuju toho. Fajnovej snímek. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavné ale strašne obyčajne a s nedotiahnutým scenárom. Soderbergh často zablúdi do priemerných vôd a toto je skvelý príklad. Ničím výnimočné krimi s komediálnym nádychom a fajn hercami. Hlavne Clooney je v tomto absolútne doma. Dosť u mňa uberá že Dannyho Parťákov natočil ten istý režiser a nedokážem sa vyhnuť porovnávaniu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (9)

  • Scény z Nápravného zařížení Glades byly natočeny ve vězení Angola v Louisianě. 500 zdejších věznů posloužilo jako komparz. (Karlos80)
  • V Brazílii vyšel film pod názvem "Irresistible Passion". (Pumiiix)

Reklama

Reklama