Reklama

Reklama

Otec Jeff (Joel McHale) přijede s dcerou Becky (Lulu Wilson) a přítelkyní (Amanda Brugel) na víkend k jezeru. Jenomže výlet se změní v boj o život, když k nim domů vtrhnou vězni na útěku, vedeni nemilosrdným Dominickem (Kevin James). (Dalfor)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Čistý priemer, predvídateľné, iracionálne, násilné a tým nemyslím len krv, ale aj, že je to pritiahnuté za vlasy. Meter a pol vysoká dievčina (13) tu stojí proti niekoľkým 150 kg neonacistom. Kde asi vezme tú silu a ten dôvtip na víťazstvo, keďže je zrejmé, že film sa neskončí po štvrťhodine, to je tá správna otázka s nejasnou odpoveďou. Nakoniec bol z toho survival, ktorý vcelku ušiel. No hoci dievčatko všetky prekážky v hre o život prekonalo, filmu sa klišé prekonať nepodarilo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když dojde na likvidaci záporáků, tak to ještě jakž takž ujde, ale na to, že má film v žánrové kolonce na prvním místě přídomek akční, je tu těch rubaček zoufale málo. O to víc divák může "obdivovat", jak je Lulu Wilson nesympatická či jak to Jamesovi nejde. Vůbec sestava uprchlých trestanců působí směšně a dělá věci, nad kterými se nedá než kroutit hlavou. Pokud by to režisérská dvojice podala jako variaci na Hannu kladoucí v okolí lesní samoty pastičky á la Rambo, mohla to být výživná béčková jednohubka. Jenže bohužel. 30% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ohó, tak to mi sedlo jako tužky do zátylku. Každý správný zběsilý vrah potřebuje masku, byť by šlo jen o dětskou čepici. Jednoduché a prosté, přesto působivé. Film, který se nedrží zkrátka a masakruje na první dobrou. Mám hodně rád Kevina Jamese a potěšilo mě vidět ho v pro něj poněkud nezvyklé roli. Lulu Wilson je parádní, do své role skvěle sedla a její obličej byl pro ni prakticky předurčen. Klidně bych si dal dvojku, kde si to Becky rozdá s Bratrstvem. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Covid v roce 2020 zamával chozením do kina a tak horory, co v USA měly v kinech relativní úspěch se u nás nejen do kin nedostaly, ale skoro nikdo je neviděl. Jedním z nich je Becky. Malý, přímočarý a relativně originální horor. Začíná to jako home invasion, kde 4 vězni vstoupí do života jedné rodiny hledajíc jakýsi klíč. Rodina je ovšem silné slovo - je tu táta s naštvanou puberťačkou a jeho nová žena se synkem. A když zločinci tátu zabijí z puberťačky se stává psychopatka a z home invasion slasher naruby. Celkem mě to bavilo, Becky má spád, hrdinka je správně pošahaná, zločinci odporní a režisér nešetřil pěkným gore (očičko!). Jediná výtka je že zločinci vydrží strašně moc a konec utopený ve tmě. SPOILER a ke konci jsem čekal, že nová psycho Becky zabije i macechu a nevlastního bratra, škoda no :) KONEC SPOILERu. Slušné 3*. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, síce som nepochopil, ako sa z nedospelého dievčatka mohol tak rýchlo stať nebezpečný a brutálny zabiják, asi to mala už v sebe... neviem. No pozeralo sa na to výborne, žiadna nuda, len vraždičky. Tá kosačka v závere bola najlepšia. A Kevina Jamesa som skoro ani nespoznal. Hmmm.... čo dokáže jedna brada. Priemer. 60/100 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Toto je první záporná role Kevina Jamese, zatím v žádném filmu nikdy nehrál padoucha. (ČSFD)
  • Simon Pegg měl hrát roli záporáka, dokud od toho neodstoupil v květnu 2019 kvůli konfliktům s natáčecím rozvrhem. O měsíc později byl oznámen Kevin James jako jeho náhrada. Byla to jeho první role záporáka v celé jeho kariéře. (Dalfor)

Reklama

Reklama