Reklama

Reklama

Tlapková patrola ve filmu

  • Česko Tlapková patrola: Film (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tlapková patrola patří k největším fenoménům současnosti. Psí záchranáře, kteří umějí létat s letadlem (kříženkyně Skye), hasit požáry (dalmatin Marshall), strážit zákon (německý ovčák Chase) a dělat spoustu dalších užitečných věcí (ostatní čtyřnozí chlupáči), milují děti po celém světě. Stejnojmenný televizní seriál láme rekordy ve sledovanosti stejně jako v prodeji hraček. Bylo jen otázkou času, než tahle odvážná štěňata zvednou laťku a vydají se do kina za svým dosud největším dobrodružstvím. Jít do akce je přiměje Humdinger, špatností skrz naskrz prolezlý tlusťoch, který se právě stal starostou Adventure City. Kromě toho, že nemá rád psy, nesnáší ani ošklivé počasí, a má přístroj, který mu má pomoci k tomu, aby nebe nad Adventure City bylo naprosto bez mráčku. Jenže každý, kdo si takhle hraje na „pánaboha“, musí počítat s tím, že se to může nepěkně zvrtnout. Ale Humdinger s tím nepočítá a kvůli tomu se všichni obyvatelé města ocitnou ve velikém nebezpečí. Tlapková patrola je naštěstí připravená kdykoliv vyrazit i na tu nejnebezpečnější misi a zachránit i to, co se na první pohled zachránit nedá. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (58)

himor 

všechny recenze uživatele

Musím tento animák hodnotiť veľmi pozitívne, moja dcéra pri ňom obsedí celý film. Takže za ňu určite 100%. Za mňa je to mierne nadpriemerný animák, s pomerne slušnou animáciou a svižným príbehom, čo ani mňa veľmi nenudí, tiež obsedím celý film :D Videl som už asi 10x a isto ma to neminie ešte množstvokrát. Podľa mňa OK. 85% ()

ewi 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od drtivé většiny hollywoodské produkce pro děti jsem neměla chuť si vypíchnou oči, useknout uši a mozek hodit vší silou proti obrazovce. Není to plné přiblblého trapného pitvoření, namluveno je to taky +- civilně (jak seriál), není tam úplně příšerná hudba (žádné ze štěňat nezpívá!) a děj je samozřejmě totálně schematický, ale drží pospolu a nenudí. ()

Reklama

Kass 

všechny recenze uživatele

Pohledem dospělého lehce podprůměrný animák, který jsem ovšem zvládl absolvovat zcela bez potíží. Ten kdo se svou ratolestí strávil pár desítek hodin u seriálu a ví tedy kdo je kdo, bude mít jistě výhodu a možná se i pobaví. Hodnocení u těchto typů filmů jsou zhola zbytečná... mají ten seriál vaše děti rády? Není co řešit. Bude se jim to líbit. Možná jen ve finále zaprotestují nad tím, že tam nebyla Everest a Tracker... Ok. Tak tohle tedy byl první film, který viděla moje dcerka v kině. I když mě nenadchly, jsem rád že to byly právě tlapky. V tuhle dobu a v jejím věku totiž patří do rodiny. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Seriál neznám a nejsou mi čtyři, takže bohužel nemůžu jinak. Na druhou stranu, úplné utrpení to zase taky nebylo. Mohlo to být vlastně ještě infantilnější, hlavně potom v akčních scénách - takže tu jednu hvězdu si to zaslouží. Taky jsem tam zachytil narážku na prochcanost médií, to je pro děti myslím velmi poučné, do jakého světa rostou, takže taky bod. Hvězdička pro vás Tlapková patrolo. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Animované hračkářství pro děti. Ve svém žánru téměř dokonalé. Hlavní hrdinové vypadají jako plyšové hračky a jejich dopravní prostředky jako dětská autíčka (to se to bude panečku prodávat). Akce střídá akci, je tu dost humoru a padouch je spíš nešika k smíchu a zesměšnění. Na rozdíl od mnoha dětských podívaných bez obtíží snesitelné i pro dospělé. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama