Reklama

Reklama

Tlapková patrola ve filmu

  • Česko Tlapková patrola: Film (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Tlapková patrola patří k největším fenoménům současnosti. Psí záchranáře, kteří umějí létat s letadlem (kříženkyně Skye), hasit požáry (dalmatin Marshall), strážit zákon (německý ovčák Chase) a dělat spoustu dalších užitečných věcí (ostatní čtyřnozí chlupáči), milují děti po celém světě. Stejnojmenný televizní seriál láme rekordy ve sledovanosti stejně jako v prodeji hraček. Bylo jen otázkou času, než tahle odvážná štěňata zvednou laťku a vydají se do kina za svým dosud největším dobrodružstvím. Jít do akce je přiměje Humdinger, špatností skrz naskrz prolezlý tlusťoch, který se právě stal starostou Adventure City. Kromě toho, že nemá rád psy, nesnáší ani ošklivé počasí, a má přístroj, který mu má pomoci k tomu, aby nebe nad Adventure City bylo naprosto bez mráčku. Jenže každý, kdo si takhle hraje na „pánaboha“, musí počítat s tím, že se to může nepěkně zvrtnout. Ale Humdinger s tím nepočítá a kvůli tomu se všichni obyvatelé města ocitnou ve velikém nebezpečí. Tlapková patrola je naštěstí připravená kdykoliv vyrazit i na tu nejnebezpečnější misi a zachránit i to, co se na první pohled zachránit nedá. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 6

Recenze (57)

himor 

všechny recenze uživatele

Musím tento animák hodnotiť veľmi pozitívne, moja dcéra pri ňom obsedí celý film. Takže za ňu určite 100%. Za mňa je to mierne nadpriemerný animák, s pomerne slušnou animáciou a svižným príbehom, čo ani mňa veľmi nenudí, tiež obsedím celý film :D Videl som už asi 10x a isto ma to neminie ešte množstvokrát. Podľa mňa OK. 85% ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Tlapky hrály za mých studentských let vždy ráno, když jsem vstávala do školy v prváku (pak přišel covid, takže v druháku už jsem tak brzo nevstávala). Na co se koukat když v televizi nic jiného není a vy chcete kulisu k chystání do školy a snídani. Tak jsem to poslouchala a celkem mě to bavilo, je to pro ty nejmenší, ale nevadilo mi to. Tak jsem si včera pustila tenhle film, který na mě vykoukl na Netflixu. Kupodivu jsem se opravdu bavila, bavili mě postavy i příběh. Jen mám pocit, že dabing je o dost jiný, jako u seriálu a vadí mi různá klišé... Třeba starosta s knírkem a ve fialovém obleku s kloboukem, tak vypadá každý druhý animovaný starosta. Nevím jak moc si mohu dovolit hledat logiku, protože příběh má hrozně moc mezer, které nedávají smysl, ale smysl ani nedávají štěňata co řídí auta no, takže asi nemám právo zmiňovat nedostatky. Ty nejmenší to bude bavit stopro a ty větší či dospělé taky, jen přivřete oči nad nedostatky a nechte se vnést do tohoto krásného světa. ()

Reklama

Chundys 

všechny recenze uživatele

Ono si to asi 3 hvězdičky nezaslouží, ale to jak to ty děti žerou je neskutečný, mezi ně patří mé neteře a synovec! No tak se mi povedlo s nejmladší neteří na to kouknout a musím uznat, že vizuál a animace jsou suprové. Humor a celkový koncept je už horší, ale je to fakt pro děti a těm se to líbí takže buďme hodní :-) ()

Kass 

všechny recenze uživatele

Pohledem dospělého lehce podprůměrný animák, který jsem ovšem zvládl absolvovat zcela bez potíží. Ten kdo se svou ratolestí strávil pár desítek hodin u seriálu a ví tedy kdo je kdo, bude mít jistě výhodu a možná se i pobaví. Hodnocení u těchto typů filmů jsou zhola zbytečná... mají ten seriál vaše děti rády? Není co řešit. Bude se jim to líbit. Možná jen ve finále zaprotestují nad tím, že tam nebyla Everest a Tracker... Ok. Tak tohle tedy byl první film, který viděla moje dcerka v kině. I když mě nenadchly, jsem rád že to byly právě tlapky. V tuhle dobu a v jejím věku totiž patří do rodiny. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Byl jsem dost překvapen, že kina nepraskají ve švech. Tlapková patrola je defakto kult něco jako pro mě Želvy Ninja. Každé děcko je zná a má doma hromadu merche (na což vtipně Ryder poukazuje v jedné scéně). Čekal jsem, že to nebude nic světoborného, ale zároveň jsem doufal, že se trošku přiblíží blockbusterovým animákům dnešní doby. To se tak trošku stalo. Graficky jde vidět, že do toho napumpovali nemalé peníze a ksichty jednotlivých tlapek byly moc pěkně vymodelovány. Kde jsou však na štíru je příběh. Tak nějak je jasné, že nemůžou uskočit ze své klasické rutiny a klišé, kdy tlapky zachraňují lidstvo a často od zlého starosty Hamtingera. Tady tomu není nijak, ale alespoň se tvůrci odvázali a posunuli nás z Adventure Bay do Adventure City, kde se potkáváme s novou tlapkou Liberty. Změna prostředí pomohla od průměrnosti, ale vedlejší příběhová linka s Chasem, kdy je moc smutný, že se vrací do svého starého bydliště a má jakýsi patvar syndromu vyhoření, to mi tam moc nesedělo a bylo to odfláklé. Myslím, že se mohli trošku posnažit a dát tomu scénář, který neurazí ani dospělé, protože přiznám se, po půlce jsem v kině začal zavírat oči a na chvíli si schrupnul. Dcera nebyla nijak nadšená, ale ani nebyla otrávená. Možná už je prostě těch tlapek moc, těžko říct. Každopádně z let poslední tvorby pro děti je tohle lehce nadprůměrný kino snímek. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama