Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vše začíná na pražském letišti, kam američtí agenti dopravili v želízcích majora Maisnera vyhoštěného ze Spojených států. Vrací se do svého působiště, Střední policejní školy, a to přesto, že byl za svůj "výkon" degradován na poručíka a jeho funkci velitele školy převzal čerstvě povýšený kapitán Hrubec. Maisner se ve škole shledá s bývalými studenty, kteří tu teď vyučují. Všichni jej vítají s nadšením a všichni od něj dostanou nějaký dárek. Zatímco psycholožka Kudláková, kterou přitahují velitelské typy, ztratila o degradovaného Maisnera zájem a vášnivě teď miluje Hrubce, pozornost na něj zaměří Boženka Vinklářová, která se rozešla s cikánem Štefanem a učí teď na škole daktyloskopii. Maisner vypráví, jak v Americe skočil z mrakodrapu, aby se ubránil návrhům Simony Ptáčkové. Také vypráví o tom, že dívku vyhodili v USA od policie. Skutečně Simona nyní provází po Praze americké turisty. Je mezi nimi i podezřelá trojice tvořená uhlazeným Profesorem, jeho tlustou pomocnicí Ofélií a mladý gangster. Maisner však není pronásledován jen ženami, ale také podezřelou trojicí vedenou Profesorem. Chtějí po Maisnerovi počítačový čip, který nevědomky propašoval ze Spojených států. Major však dá pašerákům najevo svůj nezájem, protože z nich má menší strach než z žen a jejich milostných intrik. Jak už to ovšem v podobných komediích bývá, vše směřuje v lavině více či méně bláznivých a vtipných epizod k závěru, ve kterém je major Maisner opět povýšen. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Tento díl je naprosto neuvěřitelně dementní ujetost, až to hraničí s genialitou. Potměšil s Moravcem se tady neskutečně vyřádili. 

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Je to lepší než první díl,hlavně ten projev na začátku od pana Potměšila si myslím že je vkusný,děj je taky vyrovnanější akorát jsem nepobral ten konec s těma ´´agentama´´ FBI to ubralo na inteligenci filmu,myslím si že by bylo lepší dotáhnout to jinak

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

Keď Majsner behom jedného filmu 16418648x povie "... nebo mi selže pistole", tak to už aj priemerne vyvinutý adolescent musí uznať, že to proste smiešne nie je!

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Nestihol som predošlé vysielanie na MA, tak teraz z foor. Odporucam ako prehliadku debility a nevkusu (kto chce). Nebrat vazne. Odporucam cokoladu a nejake sladkosti alebo jablcko, aby nervy netiekli :)

Ja, ked uz mam jednotku, tak do serie... :P

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Dal by som kľudne 2*. Len čakám, kedy ho budú opäť dávať, aby som si to este potvrdil :)

Inak, veď to je taký detský film, pre deti a dospelých, čo sa chcú cítiť, ako deti. Detské konanie postáv, réžia. Všetko.

Ešte si pozrite foto z III. dielu. No hotové detské filmy. :D

Morinek

Morinek (hodnocení, recenze)

tahle komedie je založena na dost primitivním humoru 3* jenom za to že tam hraje potměšil,moravec a hrušínský

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

nechapu, jak muze nekdo u komedie tohoto typu ocekavat neco inteligentniho. To se pak nedivim hodnoceni Odpad. vice o mem nazoru na toto tema v diskusi napr.: u prvniho dilu a u Kamenaku (1,2,3)

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

To jsem sice videl horsi film.Zdenku Trosko drz se radej pohadek.

Reklama

Reklama