Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Major Maisner, svérázný policista a v současné době šéf Interpolu pro "střední Evropu a přilehlé asijské oblasti", nejprve brilantním způsobem dostane v Bangkoku asijské mafiány do blázince a poté se vrací do vlasti, aby se opět ujal svého místa ve Svitavách i v Praze, kde je pobočka Interpolu maskována jako psychiatrická léčebna. Před náměstkem ministra vnitra a kapitánem Hrubcem se však musí nejprve prokázat vytetovaným drakem. Ve skutečnosti totiž nejde o majora Meisnera, ale o jeho dokonalého dvojníka. Pravý major sedí ve vězení v Bangkoku, což zařídil právě náměstek s Hrubcem, kteří se ho chtěli nadobro zbavit. Jenže to neznají nezničitelného českého poldu. Tomu se samozřejmě podaří uprchnout a v přestrojení za asijského zemědělce dorazí do vlasti. Ani on, ani jeho dvojník, nemají o tom druhém nejmenší ponětí, což vede k celé řadě omylů, záměn a nedorozumění. Náměstek s Hrubcem se sice pokusí dvojníka přinutit, aby skutečného Meisnera zabil, ten to však nedokáže. Místo toho zřídí na policejní stanici tajný nevěstinec, kam se mu podaří naverbovat nejen věčně neukojenou psychiatričku Kudlákovou, ale také starostovu ženu. Bláznivé situace a překvapivá odhalení se kupí takovým tempem, že občas ztrácí přehled i sám Meisner. Přesto však dokáže dotáhnout celou záležitost s dvojníkem do absolutně nečekaného a pochopitelně zdárného konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (394)

Berry odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla taky napsat jen:,,To je sračka první třídy", ale zkusím to trochu rozepsat... Ladislav Potměšil od sebe absolutně nedokázal oddělit postavu Maisnera a jeho dvojníka. Hrubec, který hraje tentokrát ještě věšího vola, než v předchozích dílech, už taky nepůsobí ani trochu vtipně, spíš trapně. A dky tomu "těhotenství" to má opravdu korunu... Simona Krainová ze sebe udělala krávu první třídy (viz. scéna se zapálenou cigaretou...). A protože film ničím nepřekvapí (teda samořejmě kromě extrémní dementnosti), můžu tvrdit, že si post nejhoršího filmu na ČSFD zaslouží docela právem... ()

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza!!!! Hrůza!!!!!! to snad ani nemá cenu hodnotit...Scénář k filmu snad psal někdo s IQ 25!!!!! Jednička byla docela koukatelná nenáročná oddechovka, dvojka byla tragická, ale člověk to ještě tak nějak zkousnul, ale tohle???? Jak tohle mohl vůbec někdo pustit do kin??? Jaroslav Soukup je podle mě nejhorší český režisér všech dob, na toho snad ani Zdeněk Troška se všemi těmi svými Kaměňáky nemá... ()

Reklama

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Pri sledovani filmu som pociťoval až fyzicku bolesť miešajúcu sa s traumou. Neskutočny a nikdy nedopozerateľny snímok (nie snímok, ale HOVNO) vytiahnutý z najhlbsej žumpy nevkusu. Z takej žumpy, kde sa už aj hovno bojí ísť. Toto sledovať hraničí až s masochizmom a sebapoškodzovaním. Dajte cvičenej opici režisérsku stoličku a zvládne to lepšie ako tento pan. Soukup zase raz jede...! ()

smrtubohem odpad!

všechny recenze uživatele

Problém s velkým -P- pokračuje a hmotní do naprosto obludných rozměrů, film se ZASLOUŽENĚ usadil na špiči nejhorších filmů, co existují. Potměšila jsem začal nenávidět, jakžtakž dobří herci jsou tu dál, peněz je holt potřeba, naivně doufají, že to divácky přeci jenom nějak dopadne. OMYL! Řekl bych, že to je jeden z vůbec nejhorších, netrpanějích a nejstrašnějších filmů, co jsem viděl. Ps. Martincová není herečka, ale coura. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"On byl na zemi. A taky jedl mouchy. Asi jsem moc chlastal!" Zatímco první dva díly Poldy a Maisnera jsem viděl nespočetněkrát, tak tuhle trojku jsem mockrát neviděl. A teď po letech mohu říct, že i já tady vnímám obrovský sešup. Zatímco ve dvojce se vracel Major z Ameriky, tak v posledním díle se vrací z Asie. A dokonce má dvojníka. Taky se už příběh neodehrává na Policejní akademii. A ta tomu zatraceně moc chybí. Postavy z dvojky se vyměnily za úplně nové a už to není taková sranda. Ta Akademie tomu vážně chybí. Vlastně je příhodné, že tady je centrála Interpolu v blázinci. Je fakt, že Tančící drak už ztratil tu eleganci a humor, kterým mě bavil první dva díly. (40 %) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Bylo plánováno i čtvrté pokračování oblíbené série, ale režisér Soukup nesehnal potřebné finanční prostředky. (Dawe_Holi)
  • Natáčení probíhalo na zámku v Lysé nad Labem, Svitavách, Nechanicích a Praze. (M.B)

Reklama

Reklama