Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Major Maisner, svérázný policista a v současné době šéf Interpolu pro "střední Evropu a přilehlé asijské oblasti", nejprve brilantním způsobem dostane v Bangkoku asijské mafiány do blázince a poté se vrací do vlasti, aby se opět ujal svého místa ve Svitavách i v Praze, kde je pobočka Interpolu maskována jako psychiatrická léčebna. Před náměstkem ministra vnitra a kapitánem Hrubcem se však musí nejprve prokázat vytetovaným drakem. Ve skutečnosti totiž nejde o majora Meisnera, ale o jeho dokonalého dvojníka. Pravý major sedí ve vězení v Bangkoku, což zařídil právě náměstek s Hrubcem, kteří se ho chtěli nadobro zbavit. Jenže to neznají nezničitelného českého poldu. Tomu se samozřejmě podaří uprchnout a v přestrojení za asijského zemědělce dorazí do vlasti. Ani on, ani jeho dvojník, nemají o tom druhém nejmenší ponětí, což vede k celé řadě omylů, záměn a nedorozumění. Náměstek s Hrubcem se sice pokusí dvojníka přinutit, aby skutečného Meisnera zabil, ten to však nedokáže. Místo toho zřídí na policejní stanici tajný nevěstinec, kam se mu podaří naverbovat nejen věčně neukojenou psychiatričku Kudlákovou, ale také starostovu ženu. Bláznivé situace a překvapivá odhalení se kupí takovým tempem, že občas ztrácí přehled i sám Meisner. Přesto však dokáže dotáhnout celou záležitost s dvojníkem do absolutně nečekaného a pochopitelně zdárného konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (394)

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle série je jeden z největších omylů České kinematografie - debilní příběh, debilní herci, nenapadá mě jedniná věc, která by tady byla k světu. ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdebilnější výplod české kinematografie. Není tam nic k smíchu, ale poplakat se nad tím dá.. I Kameňák je lepší, ale jen o takřka zanedbatelné procenta.. ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto geniálně natočená komedie. Člověk nezavře ústa od začátku do konce. Vynikající herecké výkony, provedené s obrovskou dávkou sebekritiky. Nanejvýš zdařilý scénář, neotřelé zápletky a dějové zvraty. Prosím o čtvrtý díl! Jinak to nevydržím. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Tehdy ještě nenápadná předzvěst nesnesitelných šíleností, které nikdo nechce, nikdo se jim nesměje a přesto u nás stále budou vznikat. Ironií osudu se to stalo u série, která začínala v podstatně pozitivnějších číslech. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zas tak strasny jak tady kazdej rika to neni. Par vtipnejch momentu se tam najde, samozrejme ze je to horsi nez prvni a druhej dil ale i presto se to da. 1.nejhorsi film na csfd? urcite ne ! ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad jen Jak ukrást Dagmaru se může rovnat tomuto hnusu, který naprosto zpackal celkem vydařenou sérii o majoru Maisnerovi. ()

Arx odpad!

všechny recenze uživatele

Nenapadá mě moc filmů, které by svojí neuvěřitelnou trapností překonali trojku Majora Maisnera. Už první díl byl velice rozpačitý, dvojka ještě horší a třetí díl je naprostý propadák.... Pod CSFD hodnocením "odpad" si nedokážu představit lepší film, který by toho hodnocení lépe vystihoval.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

neni to tak špatný, sice je to suverene nejhorsi dil ze serie, ale porad je tam vostrej Ladislav Potměšil a kdykoliv se tam objevi tak je to vtipny, ale taky je tam bohuzel nekolik hodne trapnejch scen a dost blba hudba a taky se moc nepovedla dvojice Moravec, Sypal, která tady byla tak jako navíc, narozdíl od jedničky kde byli fakt kruty, ale jinak ty 2* jsou tak aokrat ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Koukám, že české komedie na CSFD příliš neletí. To nechápu, protože tahle stránka je prezentována jako pohodové seskupení filmových fandů. Trojka je sice slabší než její předchůdci, ale i tak pobaví. Ladislav Potměšil byl strašný číslo. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy't jim to někdo musel říct: "Chlapi, ty vole, první a druhej díl byl debilní, nedrážďete hada bosou nohou, lidi nejsou blbý, nepodceňovat. Já vím, že vás svrběj prsty, že myslíte, že to bude trhák, ale serte na to." Inu neposlechli a takhle to dopadlo. ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejde**lnějších filmů české kinematografie. Prostě omyl. Jenže Soukup stále neměl dost... ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem tu hvězdičku dala.... snad lítostí nad úsilím hereckého obsazení dělat svou práci ()

Reklama

Reklama