Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jirka Horáček se chystá oženit s kadeřnicí Jitkou, což překvapivě těžce nese jeho otec. Nejprve se snaží syna naspořenými tisícovkami nalákat na cestu kolem světa, a když to nevyjde, snaží se svatbu rozmluvit Jitce. I tento pokus však selže, a tak se svatba nakonec přece jen koná, bez účasti naštvaného otce. Zdá se, že zatímco Jirka se usadil a dospěl, potíže nastanou s otcem, který se nejprve za poněkud trapných okolností seznámí se sympatickou zdravotní sestřičkou Lucií a později s atraktivní striptérkou a prostitutkou Álou. Skončí v jejím bytě, a nejenže se stane jejím milencem, ale navíc ochotně přijme roli poskoka, který pere, vaří a uklízí. Navíc se u něj začnou projevovat jasné příznaky "druhé mízy". Barví si vlasy, moderně se obléká, sportuje, chodí do sauny a snaží se hubnout, dvoří se Ále a nevidí, že je všem pro smích. S výjimkou Lucie, které je sympatický a s níž se pomalu sbližuje. Když však pochopí, že je to Lucie, kdo se mu líbí, žena ho odmítne, protože nechce prozradit, že je svobodná matka. (TV Nova)

(více)

Recenze (279)

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

A zase Michal David, jeho hrozné písničky a ještě horší scénář než u prvního dílu. Pan Soukup by si zasloužil být zavalen Plyšovými lvi. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Potřebujete další potvrzení teorie systematického boje dua Soukup-Olmer o titul nejhoršího režiséra CSFD??? Pokud ano, ke smůle nás všech se okolo válí víc než dost důkazů... ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup to vzal přes kopírák. Navrhuju, že by třetí Discopříběh byl o synovi Jirky Horáčka, který má podobné "trable." Dědeček a otec už jsou polepšení a mohli by dávat pozor na růst a výchovu svého nejmladšího. Vše tomu nahrává - disco pořád letí a Michal David se bohužel nedostal do propadliště dějin tak rychle, jak by rozumný člověk soudil... ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

A zase ten Soukup ! Ten chlap zkrátka neví kdy má dost, a z každé blbosti, která má návštěvnost jen díky špatné informovanosti diváctva o úrovni imbecility ve filmu, se snaží vydojit ještě něco navíc. Ježíšíkriste, zaražte tomu chlapovi režírování filmů. Ať ho nechá Železný na Nově režírovat ty jejich příšerné estrády, ale jen ať už netočí filmy. To totiž Jaroslav Soukup zjevně neumí. ()

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Porevoluční debilita se vším všudy. Kdo by tehdy řekl, že se jednalo o výsledek šoku ze změny poměrů, toho by čekala celá řada hořkých zklamání. Bohužel, tenhle výbřed hladce zapadá do úpadkové linie, která nejen že není slepá, ale dokonce je stále velmi populární. Oproti prvnímu dílu má tenhle film tu nevýhodu, že exotický je leda svou totální antifilmovostí... ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mne bylo dlouho synonymem úpadku českého filmu jméno Zdeňka Trošky. Ale kam se Troška vlastně hrabe na Soukupa! Dlouho takové trošku nenápadné jméno v pozadí (natočil kdysi i dobré filmy - Pěsti ve tmě, Romaneto, Lásku z pasáže...)...no ale spolupráce s Borisem Janíčkem?! - to jsou KROKY do kulturního pekla... A on tam pan Soukup také se svou režijní prací za pár let došel (stačí jen nahlédnout do jeho filmografie)... ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: O proti skvělé jedničce velká nuda. Tohle se nepovedlo ! :::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně špatný.Nastavovaná kaše, na kterou se nadá koukat!Soukup prostě neví kdy přestat! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Ano ano, není to pravda tak nápadité, jako první díl, ale i tak se mi to hodně líbilo. Možná ještě víc, jak první díl. A to hlavně proto, že Ladislav Potměšil dostal opravdu hodně prostoru a jeho postava mi byla sympatická už v prvním díle asi nejvíc. Navíc se mi líbil i humor a docela dost dobrých hlášek (Si myslíš, že tu mám ženskou? Copak jsem nějakej prasák? s gumovou pannou v ruce - osobně by mě zajímalo, KDO dokáže takovouto erotickou pomůcku použít natož ji koupit - nebo Cos to přived? když vejde Jirkova tchýně a jiné). Scénář by sice potřeboval doladit, ale i tak to je podle mě příjemný pokoukání, který navíc něco říká i o životě osamělýho chlapa, kterej se celej život drží kvůli něčemu na řetězu a pak se náhle utrhne a chce dohnat všechno, co prošvihl. Druhá míza se tomu říká a čeká to všechny. Písničky Michala Davida už sice nejsou tak dobrý, jako v prvním dílu, ale i tak oproti spoustě obdobných z té doby nadprůměr. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, ale mě Discopříběh nikdy nevadil, protože duo Potměšil - Hrušínský je povedené a celkem se i zasmějete..... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Samej odpad, kam mé oko dohlédne... Já teda neřikám, že to je nějakej zázrak, ale rozhodně proti různejm Troškovinám a pozdějšim filmům od Soukupa (Byl jednou jeden fízl nebo Jak ukrást Dagmaru) je to o několik tříd lepší a na pozice mezi 200 nejhoršíma by se určitě našli vhodnější kandidáti. Tady dostal víc prostoru Potměšil na úkor mladýho Hrušínskýho a filmu to rozhodně jenom prospělo. Prvnímu dílu jsem dal 2 hvězdičky a tohle se mi líbilo o něco víc, takže s přivřenejma očima dávám 3. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bohužel je tohle už opoznání horší než první díl, ale zase na druhou stranu si nemyslim, že by si to takhle špatný hodnocení zasloužilo, přece jen Ladislav Potměšil je tady zase skvělej a tentokrát dostal mnohem víc prostoru a nebýt stupidního scénáře, tak z toho mohla být velice solidní komedie.Ttaky je škoda, že ubylo písníček a tim i vstupů zpívajícího Hrušinskýho, který tady nedostal zrovna moc prostoru a když už se objevil, tak byl úplně nulovej, ale i tak si to podle mě ty 2* zaslouží ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po synovi si svůj discopříběh prožívá i otec, kterého chytla druhá míza a který neopomene zopakovat žádný ze synátorových průšvihů a trapasů. Sice je to jen dost sterilně a staticky (na hudební film) vylouhovaný sáček čaje plný laciných fórků, přehrávání a oproti jedničce podstatně slabších písniček, ale stále nenáročně pobaví. Jako ve správném porevolučním filmu ani tady nemůže chybět návštěva erotického podniku. ()

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama