Tak za prvé - zbožňuju Helen Baxendaleovou a za druhé, ona není ani zdaleka jediná, kdo si zaslouží pochvalu za tenhle seriálek ze současnosti o britské mid-class. Jak by řekli v Anglii - tohle je můj šálek čaje. 25.9.2004 - video a předposlední díl Šesti V Tom - s přítelkyní svorně brečíme zhruba půl hodiny...(9.2.2003)

Po posledním díle poslední řady tohoto poněkud kvapně ukončeného seriálu mi to nedá, abych neaktualizoval svůj komentář: seriál začal jako ryze komediální, aby se pak v dalších řadách začal otáčet do další, vážnější polohy (a mnoho lidí to nerozdýchalo, asi tak trošku podobně, jako u Ally McBealové.) Ovšem všechno by se mělo vyvinout - tolik dílů poplatných pouze komediální poloze by pak vydalo maximálně na nějaký sitcom. Jinak souhasím se zdejšími uživateli, s Geminim (Helen), s wuxiou (hudba), i s Tylerem (ŽIVOT.) Zvrat v předposledním dílu mi přišel malinko samoúčelný, ale ani ten nemohl snížit mé hodnocení a Cold Feet zůstávají i nadále v mém TOP10 nej seriálů. Amen!(4.10.2005)

Creator: Mike Bullen, David Nicholls .. Růže patří do prdele.(2.3.2004)

Sympaticky obsazený, decentní seriál, který poskytuje velmi nenásilnou, příjemnou zábavu se sympatickým obsazením, ale kvalitativně jde s každou řadou dolů. První sérii bych ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, ale jako celek je to za tři.(5.5.2003)

pro mě je tohle celý o nesbittovi, i když bez ostatních by to samoozřejmě taky nešlo, ale nesbitt u mě vede(8.12.2005)

Dlouhá léta se Šest v tom tyčilo na stupni vítězů v soutěži seriálů o mou přízeň. Časem je sesadilo Odpočívej v pokoji, ale to příběhům sexteta hrdinů, potýkajících se s ubíhajícími léty, prací, láskou, sexem, manželstvím, dětmi a dalšími pohromami, nic neubírá na cti ani na kvalitě. Mým osobním favoritem se stal Nesbitt, což samozřejmě neznamená, že jsem si nezamilovala ostatní.(30.8.2007)

Konečně seriál, který je SKUTEČNĚ ze života, nezobrazuje žádné mladé, bohaté, úspěšné a krásné lidi (tedy v rámci možností, Helen Baxendale je krásná), nýbrž skutečně "pouze" průměrné páry středního věku s obyčejnými životy, jaké můžeme zažít i my. Co však ale není průměrné je provedení, tedy prezentace těchto životů, něco tak pravdivého, milého a sympatického se jen tak nevidí... Zpočátku hodně vtipný, ke konci zase hořký a silně emotivní (předposlední díl mě fakt dostal), ale vždy skvělý! 9/10(21.2.2008)

Pokud bych mohl něčemu dát hvězdiček víc než maximálně možných pět, byl by to právě tenhle seriál. A proč? Vždyť to musí být jen další komediální počin o partě mladých lidí - jenže dejte slovo komediální do uvozovek, přidejte dramatické momenty, pak připočtěte skvěle napsané postavy a vynásobte jedinečnou atmosférou. Jako výsledek nedostanete nic menšího než ŽIVOT. Život s chvílemi plnými radosti, lásky, klidu a naděje, ale i s chvílemi totálního zmaru, nejistoty, podvodů a pláče. Prostě se vším, co k němu patří. Na závěr bych chtěl říct jen dvě věci - poslední záběr "Šesti v tom" ve mně vyvolal mnohem větší pocit prázdna a smutku než Chandlerova závěrečná věta v "Přátelích" a ač nemám tyhle fráze rád, musím přiznat, že Rachel, Adam, Pete, Jenny, Karen a David mají už navždy místo v mém srdci. Takže pokud to někdo ještě nepochopil - "Šest v tom" patří bez jakýchkoliv pochyb mezi ty největší skvosty televizní obrazovky! P.S.: Jednou... jednou bych chtěl potkat ženu stejně tak krásnou, sladkou a plnou života jako je Rachel. Vážně. P.P.S.: Povedlo se ;)!!!(19.10.2005)

Před těmi šesti lety se mi to hrozně líbilo a tak doufám, že to budou brzy opakovat! :)(18.7.2007)

Výborný bristký seriál o "cetiletých" anglánech. Bohužel poslední díly byly spíš jakási telenovela, kde snad každej z hlavních hrdinů svýmu partnerovi (nebo i manželovi) zahnul, nebo minimálně chtěl zahnout, takže ta poetika a humor se začínaly vytrácet... Ale stále velmi pohodový a svěží seriál. (8/10)(21.6.2006)

Velmi milý seriálěk z Ostrovů... :-))(13.5.2011)

Hle,fanklub božské Helenky, rád se připojím. Ostatně celá parta těhhle extřicátníků si získala mé hluboké sympatie.K poslední sérii se Česká televize zachovala poněkud macešsky co se vysílacího času týče. A ten závěr, to bylo kruté, nebylo toho dost...(25.6.2007)

For ME 76%(31.8.2008)

Velmi slušný (na anglické poměry) komediální a také vážně se tvářící seriál ze života tří párů , které si prožívají slastné i bolestivé okamžiky jejich zcela obyčejných životů. 75%(1.4.2008)

No, na začátku mi to připadalo "jenom" vtipné. Ale postupem času seriál ubíral ze své komediální polohy a některým lidem se to možná nelíbilo - mně ano.(29.4.2007)

’Britsky’ inteligentní, vtipný a místy i pěkně hořký seriál s výborným Jamesem Nesbittem. A navíc hudbu k první sérii skládali Steve Morris a Gillian Gilbert a.k.a. The Other Two, jinak členové kapely New Order. To jednoho nemůže neovlivnit :-)(1.3.2004)

Super britský seriál s britským humorem... škoda, že ho dávali asi jen jednou...(6.1.2008)

Skvělej nedětskej seriál z 90.let. Popravdě přemýšlím, že si to seženu a zkusmo dám znovu pár dílů, protože si z toho skoro nic nepamatuju a tak by mě zajímalo, jak bych na to nahlížel dneska.(23.11.2011)

Tam, kde mě Přátelé vzali za srdce po komediální stránce, tak Šest v tom navázalo už v trochu vážnější poloze. Je pravda, že seriál začíná také v komediálním tónů, ale po pár dílech z vážní a není to vůbec na škodu. Samozřejmě, že ústřední dvojice James a Helen táhnou celý seriál a jsou timi pověstnými hybateli, ale i ostatní nezůstávají až o tolik pozadu. Velice mě tší, že si seriál udržel úroveň až do poslední série. Závěrečný zvrat je nádhernou tečkou za tímto seriálem. I když je pravda, že poslední díl a snaha tvůrcu každý pár nějak rozuzlit je trochu uspěchaný, ale nic to nemění na faktu, že je to nadprůměrný seriál.(8.1.2010)

Příjemné a INTELIGENTNÍ!(17.1.2004)