Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (509)

Cival odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ukázky, záběry z natáčení, kousky Soukupových předešlých "komedií" a dementního Sypala v několika estrádách. I proto s hodnocením neváhám ani sekundu, ačkoliv jsem tenhle film vlastně celý neviděl. Na to nemám! I třicet minut stačí k rozhození trávicího traktu. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Jistě znáte ty situace, kdy vás někdo nasere tak, že máte sto chutí dát mu do držky. Jenže co s tím? Nejsme malé děti a slušní lidé se neperou. V tom případě vám doporučuji, zkusit si pro uklidnění malé dechové cvičení. Najděte si nějaké příjemné místo, pohodlně se usaďte a začněte zhluboka dýchat. Nádech nosem, výdech pusou. Nádech - výdech. Tááák. Hezky pomalu. Už je vám lépe? Nebo bych doporučoval nějaké meditační praktiky. Jóga jich zná spoustu. Třeba tzv. pozice válečníka. Najděte si pod zadek asi 30 cm podložku, skřižte nohy jako při tureckém sedu, dlaně na kolena a upřeně se dívejte před sebe. Vnímáte jen tlukot svého srdce a svůj dech. Tak co? Je to lepší? Už jste se uklidnili? Pomohlo vám to? Že NE? Já vím, někdy je to příliš těžké, ba zhola nemožné se ovládnout. Ale prát byste se stejně neměli. Přemýšlejte o tom. ()

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohé, nevkusné, v žádném případě vtipné ani ničím zajímavé. Lidi, proč může někdo něco takového vůbec natočit, ať mi ti tvůrci netvrdí, že se jim to líbí! ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Jarda Sypal jako Vašek Hruška, jo??? Nevěřil bych, že to kdy řeknu, ale to je ještě příšernější než božský Kája jako James Bond...nebo to má být Jako James Bond? To je jedno, chtělo by to nějak efektně zakončit, tak co třeba citací z Červeného Trpaslíka, i když pouhé jeho zmínění v souvislosti s takovým brakem je urážkou...nicméně jak trefně poznamenal blahé paměti A.J. Rimmer, muž s největším charizmatem na světě - "Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru!" ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Někoik návodů jak vyvolat blití :strčit si prst hluboko do krku, hrabat se hovnech, ožrat se , přežrat se / u obojího pořádně kombinovat jednotlivé druhy/ a jeden 100% pustiti si tento film. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Zač nás pánbů trestá!!! Co je moc, to je moc, ale toto už je přespříliš!!! Jaroslav Soukup překročil veškeré překročitelné hranice a co nepřekonal v sérii Byl jednou jeden polda, hravě "přeskočil" tímto paskvilem. Navrhuju obnovení trestu smrti, protože tohle je naprosto cílené sadistické týrání diváků! Přičtěte k hnusu trapnost, znásobte svinstvem, umocněte debilitou a asi tak na 1/10 cesty se přiblížíte výsledku, jehož Soukup dosáhl. Petra Martincová je jako herečka asi stejně dobrá, jako jsem já dobrý v dobývání jiných galaxií. Jinými slovy je nulová, tragická, zoufalá, a pokud se jí divák chvílemi směje, pak jen z výše uvedených důvodů - ona prostě NEUMÍ hrát!! Ostatní herci, kteří se zúčastnili této "komedie plné hrůz", představují opravdové panoptikum, a to v tom nejhorším slova smyslu. Navíc u mě klesli (ba přímo spadli) nejen jako umělci, ale i jako lidské bytosti, protože vzít roli v blábolu jen proto, že za ni dostanu peníze, to bych se musel sám před sebou propadnout hanbou (a hanba by mě pak až do konce života fackovala). Obzvlášť je mi to líto u paní Havelkové, kterou jsem dlouho uznával. Až dosud. No, nebudu se už v těch sračkách (omlouvám se za ten výraz, ale prostě mě nic mírnějšího nenapadlo) déle pitvat, ostatně hodnocení ostatních hovoří také za vše. Ale jen jako příklad - za všechny "vtipné" hlášky jmenuju tuhle: "Už jste někdy rodila? Jaké to je?" "To nic není. Je to jako... jít do kina." Vězte, že pokud jdete do kina na film, jako je tenhle, tak je proti tomu (a ať mi ženy odpustí) porod naprostá brnkačka. Protože ten porod se v drtivé většině případů dá přežít. Ale většina podobných filmů se prostě přežít nedá. Ještěže jsem imunní proti blbosti!!! Btw.: 40% od Cinemy - za co, proboha, za co?! Za vytrvalost v natáčení hovadin?! ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Pošlete mi někdo na e-mail až bude premiéra dalšího filmu pana SOUKUPA.Já si obstarám pár rajčat a melounů a zbavím svět tohohle zla.Bůh s námi, satan se Soukupem.Amen. ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně zasloužené umístění. Herci v oslepující křeči a katastrofa v režii. Jeden z pěti nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Jaroslav Sypal mi v POLDOCH pripadal relatívne nádejný, ale táto jeho one man šou je ešte trápnejšia, ako keď hrá Noga ženu a Skrúcaný opilca. ()

JFL odpad!

všechny recenze uživatele

Labutí píseň soukupovské demence na stříbrném plátně. Epileptické pitvoření, doslovně naplňované předsudky, televizně cudná hambárna, jalové pokusy o parodii a samozřejmě buranská oslava pitomosti a neschopnosti coby kvalit, které definují a pozdvihují malého českého člověka - prostě všechny položky povinného seznamu televizní zábavy jsou zde zastoupené a představují maso i kostru celého nesmyslného projektu. Po hvězdné chvilce Jardy Sypala se naštěstí tento typ "humoru" z kin vytratil a přežívá v televizi, kde jej při životě udržují projekty českých Ed Woodů Ivana Mládka a Františka Ringo Čecha. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Hodnocení odpad! dávám jen filmům, z nichž není vidět nic jiného než fušeřina nebo póza. Tenhle film je sice mimořádně nepovedeným důkazem, že Soukup vůbec nemá ponětí, čemu my normální lidé říkáme crazy komedie, ale přesto myslím, že snaha a naivita tohoto nepoučitelného režiséra je upřímná. Navíc ten film je tak špatný, že právě díky tomu se můžete takovým zvráceným způsobem i pobavit. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Dagmara je špatná a nevtipná. Mohla by být i vtipná, kdyby ten humor, který podává, podávala uplně jiným způsobem. Takhle jenom vidíme herce, jak se snaží být vtipní, ale vlastně ani nevědí proč. ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle dodat? Snad jen to, že se jedná o jeden z nejhorších filmů v dějinách české kinematografie. Opravdu hnus!!!!! ()

Jossie odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad Soukup už dělá srandu. A Sypal jako hlavní hrdina? Vždyť ten člověk neumí vůbec hrát ! ()

EdaS odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze první půlku, ale zbytek téhle hrůzy zkrátka nemohl změnit můj názor. Odvaha spojit své jméno s tímto filmem by měla být vstupenkou do psychiatrické léčebny. ()

Reklama

Reklama