Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (509)

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné jak tahle pitomá komedie staví na stereotypech - homosexuál musí přitepleně šišlat, mafián má ruský přízvuk, na ministerstvu jsou samí idioti... A Jaroslava Sypala v jeho převlekách nikdo nepoznal. Ale kdepak logika v Soukupových filmech... Nejhorší, co můžete při sledování filmu zažít, je když se při něm za tvůrce stydíte. ()

Phoppy odpad!

všechny recenze uživatele

No mé pocity u tohoto filmu ( a to jsem ho nedokoukal do konce - díky bohu ) byly velmi smíšené přičemž nejvíce převládal můj dávicí reflex...ani nevím do jakého filmového žanru bych toto " dílo " zařadil...vzdáleně se to možná podobá parodii nicméně toto slovo spíše vystihuje samotné herce...no a když se k tomu přidá takový " originální " režisér jakým je pan Soukup pak vznikne dío skutečně jedinečné... ()

Reklama

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

V jistém ohledu je to motivující film, protože věřím, že i já bych byl schopen natočit výrazně kvalitnější film než tento, a to nemám žádné umělecké a už vůbec ne filmové vzdělání. Dost dobře nerozumím, co se Soukupovi v druhé polovině 90. let stalo, že natočil tři naprosto tragické filmy. Kdyby tuhle hrůzu natočil o deset let dříve, tedy v roce 1991, možná by to tehdy sklidilo i jisté ocenění. Tak či onak se jedná opravdu o primitivní film, na kterém nelze snad ocenit naprosto nic. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Vychechtanej debil Sypal absolutne stupidni hovado bez talentu byl za nejvetsiho kokota uz v poldovi a pak plesk Soukup se asi prastil do hlavy jeste vic a rozhodl se ze natoci film kterej postavi na tomhle tragedovi nemam slov a jenom si rikam jestli tenhle reziser kdysi slusnych filmu uz nezacal lehce dementnet nejvetsi komedie na tom je ze to vubec nekdo oznacuje za komedii FUCK! FUCK! FUCK! ()

BloodMax odpad!

všechny recenze uživatele

Dvojitej infarkt a k tomu nezapomenutelnej zážitek, kterej mě děsí kažnou noc ve snech.....tak bych asi shrnul tenhle paskvil, kterej vůbec neměl vyjít na tento svět.....Možná, že bůh přidal další neřest do seznamu: Užívání si dobrého filmu. Proto nás trestá za naše hříchy takovou hovadinou a snaží se nás touto cestou napravit..... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama