Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Soukup po revoluci chtěl navázat na úspěch prvního Kamaráda do deště a povedlo se mu to asi částečně. Perfektně vykreslil porevoluční dobu, kdy byl z každého těžký podnikatel. Vrací se i pan Kadlec v podání Augusty a jeho švára Bureš. Příběh je pomsta záporáků z jedničky, takže nečekejte žádnou originalitu. I když je dvojka obecně zavrhovaná, mě se líbí atmosféra i příběh a zas tak hrozné to není. V porovnání s Nahotou na prodej nebo "Blbcem" Sobotou je Kamarád do deště 2 jasný vítěz porevolučních flicků. A Krainová byla fakt hezká holka. 3* ()

choze 

všechny recenze uživatele

"TO SOM OKÚKOL V JEDNOM FILME Z AMERIČKY." Není to taková palba jako poprvé, scénáři i realizaci nějak chybí ten drajv a Sagvan se posunul od civilního hereckého projevu k otravnému frajeření, ale pořád je tu vidět snaha, cítit devadesátková atmosféra, padne pár dobrých hlášek, Simča je k nakousnutí a vašutština k popukání. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No podle mě to neni špatnej film, jak to podle hodnocení vypadá, samozřejmě že český komedie jsou nepřekonatelný, ale podobných krimi jako je tohle v český kinematografii moc nenajdete. Příběh sice neni nijak zvlášť dobrej, ale mě bohatě stačil a některý fórky jsou fakt perfektní a nalitej Karel Augusta je prostě božskej. A obsazení se taky docela povedlo, samozřejmě Toffi neni moc velkej sympaťák, ale zase má pár dobrejch hlášek a Vaculík s Vašutem a Krainovou hrajou slušně. Fakt si nemam moc na co stěžovat. Podle mě, průměrný krimi, ale v našich poměrech to je přece jenom nadprůměr ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno, v našem městě, se Sagvan s Ludvíkem v rámci Discopárty předváděli jako barmani. A proto slavnostně prohlašuju: Tenhle film má smysl. Díky němu Sagvan dneska nemusí žebrat a může čerpat z jeho odkazu na podobných disco parties. Ale slyšel jsem taky, že Sagvan prodává V Grónsku ledničky. Takže teď nevím. Každopádně, jako titán českého filmu si zaslouží naši úctu :o)) ()

IronRocky 

všechny recenze uživatele

Docela zdařilé pokračování prvního dílu, které je stejně kvalitní jako díl první. Na scéne opět skvělá dvojka Vaculík a Tofi a proti nim opět Karel Augusta v roli Kadlece. Film má stejně jako první díl dobrou komediální stánku obohacenou kriminální zápletkou. Film je plnej skvělých scén a hlášek. A na filmu je ještě dobrej Vašut a Krainová. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Jaroslav Soukup potreboval dievča, ktorej by diváci uverili, že je luxusná prostitútka, a preto si z agentúry "Czech models" vybral osem dievčat, z ktorých v konkurze najlepšie obstála Simona Krainová s nulovou hereckou skúsenosťou. (Raccoon.city)
  • Představitelku jedné z hlavních rolí, Simonu Krainovou, ve filmu nadabovala o něco zkušenější herečka, Ljuba Krbová. Režiséru Soukupovi vadil Krainové silný "ostravský" přízvuk, známá modelka totiž pochází z Havířova. O předabování dlouho netušili ani skalní fanoušci filmu, samotná Krainová to prozradila bulváru až řadu let po premiéře filmu. (curfew77)
  • Lukáš Vaculík souhlasil s účastí na filmu až poté, co Jaroslav Soukup několikrát přepsal scénář. (korbitch22)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama