Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět kosmonautů podniká první průzkumný let na Mars. Musí překonávat své osobní problémy. Musí bojovat s lhostejností a chamtivostí firmy, která je na misi vyslala. S tím jsou spojené problémy s počítačem, které také musí překonat. A to ještě netuší, že rudá planeta má pro ně velké překvapení. (vlasta123)

Recenze (9)

padina 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší z celé "marťanské trilogie" Útěk z Marsu + Mise na Mars + Rudá planeta. Dost monotónní a nevýrazné, nevyhnutelně pokulhávala logika i fyzika a psychika. Na druhou stranu děj sympaticky plynule poklidný, nekomplikovaný, hrdinství neokázalé. Jen jsem pořád čekala, kdy se už konečně začne něco dít, což se dostavilo, i když jen v náznaku, úplně na konci. Ale snad tím líp. A vůbec, bylo to z vesmíru, bylo to o Marsu a hrál tam Shanks. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Nebyl to vubec takovy prusvih, jaky jsem cekal. Vyprava pochopitelne skromna, nekonecne vlezle televizni zabery ze Zeme braly cloveku energii a vsudypritomny patos v dialozich se dal ocekavat. Porad se jedna ale o namet, ktery cloveka bude lakat a reziserovi se preci jen povedlo divaka udrzet v kreslech diky tomu mensimu tajemnu, ktery se filmem line (predevsim tedy v te druhe pulce filmu) ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

To je to nejhorší, co mohli „tvůrci“ vymyslet. Chvilku v raketě, chvilku na Zemi, prostě občas flashback, občas prostřih. Zvuk jak v C kategorii, kamera totéž. Velmi důležité je to že se jeden z posádky rozvádí, což ostatním sdělí až v kosmu. Nebýt této info, neusnul bych. Prostě toto u SF nesnáším. Plynové hasící přístroje v kabině nesmírně pobavily. Snímek zbytečný, nudný, a blbý. Ještě že jsem měl tu kratší verzi trvající jen 85 minut. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Je patrné, že tohle šlo do televize. Laciné, skromné, přesto v jistém smyslu koukatelné. Film se odehrává v roce 2015, to nás tenkrát tvůrci filmu přecenili s misí na Mars s lidskou posádkou :-) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama