Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raju a Ganashyam jsou spolubydlící. Oba jsou bez koruny (pardon, tedy bez rupie) a tíží je osud nejen jich samotných, ale také lidí, kterým peníze dluží. Pokud své půjčky během několika dnů nesplatí, přivedou totiž do neštěstí i své nevinné věřitele. Aby toho nebylo málo, vzájemně se kvůli několika nedorozuměním nemohou vystát a tak si provádí samé naschvály. Snaží se přetáhnout každý na svoji stranu opravdu svérázného domácího (ten je mimo jiné také po krk v dluzích), aby dosáhly vyhození soka z podnájmu. Pak se ale náhodou stanou prostředníky při únosu boháčovy vnučky a napadne je, že by jim z toho také něco mohlo kápnout. To ale musí spojit své síly i mozky dohromady. (bolly.cz)

(více)

Recenze (3)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

O třídu lepší než volné pokračování „Phir Hera Pheri“ (2006), které jsem viděl jako první. V tomto případě byla však laťka nastavena tak nízko, že překonat ji nebyl až tak velký problém. Postavy nevýrazné, místy i otravné. Zápletka tuctová a tempo nastaveno na „nudu a prázdno“. Moc jsem se těšil na Tabu, ale prostor, který dostala, byl přímo žalostný. Užil jsem si ji vlastně jen v jedné písni. Ve zbytku příběhu se jen vyskytovala. Hudebně lepší průměr. Dvě silné hvězdy. Indický humor mám rád (mimo vyloženě slaboduchého), ale zde ho bylo jako šafránu. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Zápletka je čistě komediální. Nesmíte nad ní přemýšlet moc do hloubky. Situace z ní mě asi dvakrát dostatečně pobavily. Avšak většinu času jsem byl spíše zaražený z toho, že na místě, které by mělo scénáristu dovést do slepé uličky, protože děj přestává dávat smysl, on bezohledně pokračuje. Průměrná komedie možná, ale že by měl tento snímek aspirovat mezi nejlepší snímky dle hodnocení imdb? Troufám si tvrdit, že z pohledu diváka převážně západní kinematografie, rozhodně ne. ()

Reklama

Reklama