Reklama

Reklama

Vláda popírá jejich existenci, nyní však přicházejí. Nikdo neví, kdo se opravdu skrývá za legendárním označením "Lidé v černém". Odkud jsou bytosti se světlou pokožkou, s hypnotizujícíma očima, zahaleny v černých kabátech. Zdá se, že by mohly být svědectvím o nadpozemských úkazech. (Peta_N)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele

Skvělý tajný agent, který dostane důvěru i poté, co díky jeho neschopnosti byl zabit senátor. Americká vláda vydávající miliardy na mimozemský časoprostorový tunel, a venku protestuje jen pět šest podivínů. Muži v černém, kteří přijedou, udělají naprosto zbytečné bububu a odjedou. Na konci si řeknete, proč to bububu vlastně dělali, když bylo vzhledem k jejich plánům úplně zbytečné? Ta linie s klony je také těžce nedotažená. Prostě jedna dementní scéna za druhou, logika v minusu, ale sem tam do odsýpá, akce není až tak špatně natočená. Ale to je tak to jediné. Mimochodem, až budete chtít provést invazi Země, vydejte se na ni v počtu pěti (5) vojáků, to bude stačit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak niekto čaká od filmu spoločnosti PM Entertainment niečo viac ako húf prestreliek a explozívnych automobilových naháňačiek, má smolu. Ono Pepin - Merhi určite točili filmy len preto, aby mohli rozšrotovať desiatky áut a vystreliť tisícky nábojníc. A práve o to tu ide. Ale poviem vám, ešte 5 minút navyše a už by som nebol tak spokojný. ()

Diamant 

všechny recenze uživatele

OBSAH: Prišiel, aby ľuďom pomohol odvrátiť hrozbu agresívnej mimozemskej civilizácie... KOMENTÁR: Zaujímavé poňatie mimozemských civilizácií v konfrontácii s ľuďmi na našej planéte. Aj tu platí, že konečné víťazstvo patrí dobru. ODPORÚČANÁ PRÍSTUPNOSŤ: Od 15 rokov. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Obstojné sci-fi s prvkom mimozemských civilizácií, ktoré je bohaté na akciu, špeciálne pre rôzne výbuchy a strielačky. Herci neurazia, aj keby som privítal pár známejších (osvedčených) tvárí. Zápletka je v podstate jednoduchá, nijako zvlášť neosloví. Mohlo sa viac popracovať na špecálnych efektoch, tie vyzerajú ako keby ich robila televízia. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Vážně strašný. Ta zápletka, hlavní hrdina... Mimozemšťani, kteří sice mají hippícké hlášky typu "in the name of peace, my brother", a potom střílí po lidech, a ještě je to cool... Hrozný. Dennis Christopher si ale jako emzák zaslouží hvězdičku, i když je to děs :-) ()

Lewaso odpad!

všechny recenze uživatele

Richard Pepin není (a zřejmě ani nebude) režisér, který dokáže zaujmout a (v kladném slova smyslu) překvapit. Po shlédnutí třech jeho filmů to můžu s klidem v duši odpřísáhnout. Mlčení mě donutilo nemlčet... Nebudu shazovat film popisem desítek nesmyslů rašících z děje-neděje - on to dokáže sám už jen svou existencí. ()

Reklama

Reklama