Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Seznamte se s Bess Kingovou, mimořádně talentovanou umělkyní, která zápasí s plněním svých snů. Musí se vypořádat s opakovaným odmítnutím, se vztahy a s problémy v rodině. Je to příběh o hledání svého jedinečného hlasu a odvahy ho použít. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Pilsen_Kafka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle seriál mě úplně pohltil svoji dechberoucí hudbou a zpěvem ale nejen tím. Ale i tím příběhem Bessy a Louieho a ostatních. Konečně něco co není tak komerčního. Jsem rád, že jsem na tenhle skvost narazil na Apple TV. Děkuji moc, že jste to natočili. ()

phantom1987 

všechny recenze uživatele

Na prekvapenie príjemný seriál o tom že v živote nie všetko vychádza tak ako by si to človek prial. Za mňa super, už aj kvôli gitarovkám. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem si hodil jako doplněk k vaření a dobře jsem dělal. Není na něm totiž nic moc zajímavého. Little Voices nabízí příběh Bess Kingové, která má talent, má hlas, má těžký život, ale snaží se jej procházet s jistou lehkostí. Bohužel mě ale nebavila hudba, přišla mi hrozně amatérská a přitom na té to celé stojí. Přitom kytarovky mi cizí nejsou, ale zde bohužel. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama