Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film nakrútený podľa predlohy napínavého románu "hviezdy napätia" Deana Koontza. Prepracovaný scenárista potrebuje zo všetkého najvac odpočinok. Namä kľud a určite aj novú inšpiráciu si sľubuje aj od malého mestečka pri Čiernej rieke. Niečo mu však veľmi bráni v tom, aby sa len tak vrátil domov a postupne začína odhaľovať skutočnú tvár mestečka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Na téhle formou a bohužel i dosti obsahem laciné televizáčtině je opravdu zajímavý snad jen ten nádherný a nestárnoucí Apple Cube na hrdinově pracovním stole chvíli před koncem. Zbytečné pitvoření herců pak neuvěřitelně mrví už tradičně debilní čudlácký dablink. Pondělní černý ráno na novácké čudlovizi jako když vychčije, hotovej říčnej proud... :-/ - - - - - (Poprvé viděno 5.5.2008 na tv Nova, komentář zde jako pátý - 5.5.2008) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Divný film, ale dobrý. Black River je městečko, kterému na první pohled nic nechybí. Ovšem, když zde dorazí spisovatel Bo, nechce jej pustit pryč. Auto mu odtáhnou a pak sešrotují, vlaky nejezdí, kreditky zruší a když chce utéct po svých přes pole tak náhle ... ale víte co? Podívejte se na film. Jako třešničku na dortu zde máme Lisu Edelstein alias Dr. Cuddy z Doktora House. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Trochu moc přehnané, ale nakonec to nebylo tak blbé, jak jsem si zprvu myslel, když jsem slyšel hudbu a viděl herce. Je to béčko, ale normálně zpracované... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Na počátku byla existence a pak přišel strach......... Příběh o tom, jak jsem lidi naučil se bát. Příběh městečka Black River. CITÁT - Všude dobře, doma nejlíp.......... Ježíšku, to vypadá tak krásně, optimisticky - až jsem se bál, že to tak zůstane. Příběh spisovatele Boa, který hledá nový domov. Příběh o tom jak si nový domov našel jeho. Příběh vyprávěný třetí osobou v ironickém nadhledu. CITÁT - Je nám líto, ale volané číslo už neexistuje.......... Z optimisticky laděného příběhu se pomalu, ale jistě stává existenční psycho. Scéna s hracím automatem je mrazivá. Odehrává se okolo 28 minuty. AUTOMAT - Zvol si dvě písničky, fešáku. "FEŠÁK" - (Zvolí jednu píseň dvakrát) AUTOMAT - Dvakrát jedna nejsou dvě. "FEŠÁK" - Chytráku. AUTOMAT - Přilož ruku, kovboji, získáš bonus. .......... Nutno podotknout, že automat vyhrál a nezahrál. Jenže městečko Blac River je moderní, má kamerový systém a velký bratr se dívá a nechce pustit. CITÁT - Je tu totiž taková pohoda, klid, prostě paráda........... Jsem překvapen, jak se tak jednoduchá zápletka nádherně přehoupla až do smrtícího zoufalství. Boa mi bylo líto, ale nějak se s tím popral. Konec je očekávaný a identita hlavního vypravěče mě tak moc nepřekvapila. Jinak je to velice zajímavý, jednoduchý a příjemně mrazivý příběh. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mysteriózny thriller, ktorý má celkom slušne napínavý scenár, ale nie veľmi vydarenú formálnu stránku. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle mě ale mile překvapilo. Člověk sice musí počítat s tím, že je to televizní film, ale na ten mi to přišlo dostatečně zajímavé. Napětí tu bylo dost silné (když pominu začátek), mysteriózní atmosféra tu je přítomná po celý film, přičemž solidně graduje a většinu vysvětlení si nechává až na skoro úplný konec, pak mi to taky přišlo slušně natočené a příběh mi přišel docela chytře vymyšlený. Jisté trhliny v něm i ve scénáři sice jsou, ale pořád nejsou tak velké, aby se to celé úplně rozpadlo. Dokonce i ten vypravěč, který mi zpočátku přišel úplně zbytečný a lezl mi na nervy, tu má své opodstatnění - a opět, docela inteligentní opodstatnění. Obával jsem se nějakého totálního braku, některé dialogy navíc zněly jak z něčeho takového, ale ono to mělo dokonce i nějakou myšlenku. To jsem rád, že jsem tomu vůbec dal šanci, protože od pohledu to nevypadá nic moc, ale ve skutečnosti to má docela dost do sebe. Úplně poslední scéna sice teda byla klišé jak sviňa, ale kromě ní a těch dalších, výše zmíněných mínusů to podle mě nebylo vůbec špatně vymyšlené... Slabé 4* ()

klokyn 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo Vás pri tomto filme udrží, je jeho mysteriózny dej. Jay Mohr hrá veľmi zle, niektoré scény sú nechcene smiešne a správanie hlavného hrdinu je niekedy čudné. Že je to televízny film spoznáte po pár minútach. Napínavé scény kazia úsmevné efekty, čo je veľká škoda. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Děj fllmu diváka u obrazovek rozhodně udrží, bohužel hlavní hrdina je velmi špatná herecká volba, chvílemi se choval tak nějak směšně, zženštěle, hloupě, suše, pak se chvílemi jevil jako sebevědomý chlap...Jednoduše chvíli je za frajera, chvíli za hňupa a do této role by měli obsadit kvalitního herce, který neumí chvilkama působit jako suchar, který je spíš k smíchu než aby navodil hustou atmosféru. Tohoto herce bych spíše obsadil do červené hnihovny nebo nějaké telenovely. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme je zaujímavé len to, že sa chlapíkovi dejú totálne wtf veci zabraňujúce mu opustiť mesto. Vysvetlenie prečo sa to deje je ale veľmi idiotské. Pozerať sa to dá, ale výsledný pocit je prinajlepšom divný. 5/10 ()

ppolda 

všechny recenze uživatele

Tak když pominu otřesný herecký výkony, které zachraňuje snad jen Lisa "Cuddy" Edelstein, tak bych Black River neviděl zas tak špatně. Opravdu výborný je nápad, asi si kvůli filmu vyhledám knižní předlohu. Čekal jsem, jak moc bídně se vyřeší zápletka a ono to skončilo celkem s grácií. Nic nad čím lze slintat blahem, ale diváka to u obrazovky rozhodně udržet dokáže. ()

TerP 

všechny recenze uživatele

A mně ho chudáčka bylo tak líto, jak už nemohl pryč... Nevím, proč ale tohle se mi líbilo docela dost... Je to možná tím, že tohle je teprve třetí film, který jsem na tohle téma ''dokonalosti'' viděla a proto asi nemá šanci se mi nelíbit.... Za tři hvězdičky :) ()

Peenugirl 

všechny recenze uživatele

Toto bolo čo? Ako šablónou cez kopirák B- čkový grc. Hlavný hrdina to celé zahral, že prvých 20 minút som si myslela, že je to suchá komédia. Triller? Dobrodružný? Drama? Maximálne možno sci-fi ....15% ()

Reklama

Reklama