Reklama

Reklama

Tušení

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Policistka Pipa pracuje na prvním velkém případu a zároveň vyšetřuje svého šéfa, který je podezřelý z vraždy. Prequel k filmu Perdida. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Ne není to Tušení, La Corazonada, je to vyšetřování. Dvojice policistů vyšetřuje vraždu a půlka z této dvojice vyšetřuje druhou půlku za druhou vraždu. Tajně. Obě vraždy jsou nakonec rozluštěné, vrah z jedné směřuje k trestu, druhý intrikami vyvázne. Florencia Etcheves, autorka předlohy, a Alejandro Montiel, scénárista a režisér, pošpiní nebo rovnou zabíjí i pár dalších postav. Nicméně odpracováno a splněno hlavní postavy mají. Žádné resty, jen se to dost vleče. https://www.macguffin.cz/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vražda a plno náboženských symbolov. To sa dnes už nejak nosí, je to osvedčené, takéto kriminálky zvyknú upútať. V celku z toho nakoniec vzíde len priemerná kriminálka, ktorá svojou propozíciou celkom zaujme, avšak sú tam aj zbytočné veci typu "vata", ktoré nikam vec neposúvajú, napríklad lesbo tanečky na diskotéke. Videné s anglickým dabingom. A treba povedať, že katastrofálnym (to však hodnotenie nijako neovplyvnilo, keďže za to film nemôže). ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Divný krimi thriller. Slibný, byť poněkud brutální a surový začátek se změnil v průměrnou rutinu bez nějakých větších překvapení, zvratů a zajímavých scén. Normální televizní krimi zábava, na jakých narazíme na jakékoli televizní stanici v enormních číslech. Přesto jsem zvědavý na pokračování, které předcházelo tomuto snímku. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Priemerný kriminálny príbeh s komplikovaným dejom, nie moc pútavo vymysleným scenárom, ktorý by niečím zaujímavejším, ako býva zvykom v detektívkach , zaujal. Navyše natiahnutá stopáž vliekla dej do fáz, ktoré začali svojím monotónnym priebehom unavovať a tento stav neprekonal, ani samotný záver. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Argentinci si teda od prvního dílu s názvem Perdida úplně nepolepšili. Jelikož ale Netflix připravil druhý díl (respektive prequel), tak tipuji, že v Argentině tento příběh měl úspěch. Mně teda po filmařské stránce chvílemi bylo, jak kdybych koukal na Kobru 11. A nejsem si jist, že je to v rámci tohoto filmu pochvala, spíše naopak. Průměr stejně takový, jako předchozí Perdida. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama